MENIU CAUTĂ
05 Dec. 2018 16:35

VIDEO| Cardi B s-a despărțit de soțul ei, Offset. Artista a făcut anunțul pe Instagram

Distribuie

Rapperița Cardi B a anunțat într-un filmuleț publicat pe contul său de Instagram că s-a despărțit de soțul ei, Offset, la doar câteva luni de la venirea pe lume a fetiței lor, Kulture.

Cardi B spune că la un an de la nunta lor secretă, între ea și Offset nu mai există dragoste.

„Deci toată lumea m-a tot întrebat și știți, am tot încercat să lămuresc lucrurile cu tatăl fetiței mele. Suntem buni prieteni și suntem foarte buni parteneri de afaceri – este o persoană cu care vorbesc mereu și ne iubim foarte mult, dar lucrurile nu mai funcționează între noi de foarte mult timp. Nu este vina nimănui, bănuiesc că am încetat să ne mai iubim și acum nu mai suntem împreună. S-ar putea să dureze ceva timp până vom divorța, îl voi iubi întotdeauna deoarece este tatăl fetiței mele', a mai spus Cardi B.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

There you go..peace and love

O postare distribuită de CARDIVENOM (@iamcardib) pe

Vestea vine după ce în urmă cu o săptămână, Cardi B și Offset păreau extrem de îndrăgostiți și nu își putea ține mâinile departe unul de celălalt în timp ce se aflau pe scenă. Mai mult, cei doi au anunțat nu de mult că doresc să-i ofere un frate sau o soră lui Kulture.


Citește și: Doctorul Ciomu al femeilor – După ce a uitat două foarfeci într-o femeie, chirurgul Ștefan din Constanța a cusut defectuos o pacientă, astfel încât „Trei ani nu am putut să fac nici măcar un control ginecologic”!


 

Urmareste cel mai nou VIDEO incarcat pe libertatea.ro
Horoscop 18 februarie 2019
Comentarii