Mergi direct la conținut »
VIDEO / Carla's Dreams au ”incendiat” Arenele Romane
Monden Libertatea > Entertainment > Monden > VIDEO / Carla's Dreams au ”incendiat” Arenele Romane

VIDEO / Carla’s Dreams au ”incendiat” Arenele Romane

Aproape 5000 de spectatori au luat sâmbătă cu asalt Arenele Romane pentru concertul Carla's Dreams, eveniment de tradiție, având în vedere că este al treilea an când trupa îți strânge fanii în același loc.

De Florian Gheorghe,

”Monomaniac”, noul show al grupului basarabean, a fost la fel de bine primit ca precedentul ”Antiexemplu” (2017) și ”NGOC” (2016), cunoscuta grădină de vară a Bucureștiului transformându-se pentru două ore într-un vulcan. Anual, în fiecare lună mai, formația își verifică popularitatea în fața publicului bucureștean printr-un concert de anvergură. În 2017 Carla’s Dreams au reușit să strângă o ”familie” de un million de abonați pe canalul lor Youtube și au înregistrat 530 milioane de vizualizari, reală performanță în showbiz-ul muzical.

 

 

 

 

FOTO Diana Oprisan

”Beretta”, ”Acele”, ”17 ani”, ”Cum ne noi”, ”Aripile” ori ”Imperfect”, melodii ce s0-au transformat rapid în hituri și care au stat pe primele locuri ale clasamentelor radiourilor și televiziunilor de specialitate, toate prezentate mai electric ca niciodată, foarte rock,  au electrizat mulțimea de fani.

CITESTE SI Cireșe toxice într-un hipermarket din Iași. Cumpărătorii, avertizați să le decojească!

Close
Închide
  Close