Mergi direct la conținut »
Carla’s Dreams, intrigat de o concurentă la X Factor. “Arăți special!”
Monden Libertatea > Entertainment > Monden > Carla’s Dreams, intrigat de o concurentă la X Factor. “Arăți special!”

Carla’s Dreams, intrigat de o concurentă la X Factor. “Arăți special!”

La doar 18 ani, Mălina Ciarnău este o apariție non-conformistă care nu va trece neobservată pe scena “X Factor”, în cea de-a șaptea ediție a emisiunii, difuzată la Antena 1 marți seară, de la ora 20:00.

Vestimentația și atitudinea tinerei îi vor intriga pe jurați încă din primul moment, în special pe Carlas Dreams, care pare foarte interesat de semnificațiile tatuajelor Mălinei: “Arăți special. Dar nu pot să nu întreb, ce este cu tatuajele acelea?”.

Tot el va dori să ştie şi ce a determinat-o pe tânăra concurentă să îşi facă o schimbare aşa drastică de look. “Cu doi ani în urmă eram genul de fată simplă, banală. Prima dată când m-am ras în cap, voiam o schimbare!”, le-a mãrturisit Mãlina juraţilor “X Factor”. Chiar dacă aspectul este primul lucru ce va atrage atenția publicului și juraților, tânăra vrea să demonstreze că vocea este cea care o recomandă. Tocmai din acest motiv, la scurt timp după ce a absolvit liceul a decis că este cazul să își încerce norocul în show-ul de la Antena 1: “M-am gândit să particip anul acesta la X Factor pentru că mi-am dorit asta de mult timp. Este șansa vieții tale, ai șansa să te afirmi, să arăți ce poți.”.

Citește și

CAMERA ASCUNSĂ / Slujbă amenințătoare în zi de referendum: Mânios că nu s-au dus la vot, preotul din Voluntari le spune oamenilor că vor arde ca grecii şi că homosexualii vor abuza sexual copiii!

 

Close
Închide
  Close