Mergi direct la conținut »
EXCLUSIV/ Carla’s Dreams primul turneu peste ocean. Vor cânta în Canada!
Monden Libertatea > Entertainment > Monden > EXCLUSIV/ Carla’s Dreams primul turneu peste ocean. Vor cânta în Canada!

EXCLUSIV/ Carla’s Dreams primul turneu peste ocean. Vor cânta în Canada!

În culmea popularității în România și Republica Moldova, proiectul Carla’s Dreams traversează pentru prima oară oceanul.

De Florian Gheorghe,

Formația lui Andrei Țăruș ale cărei piese au întrunit aproape jumătate de miliard de vizualizări youtube, va susține trei mari concerte, pe 18 mai -Calgary, 19 mai -Monteral și 20 mai -Toronto, în săli generoase, pentru comunitatea vorbitorilor de limba română de pe continentul nord-american. Trupa va pleca după o nouă întâlnire de anvergură cu publicul bucureștean, într-un eveniment concertistice ce va găzduit de Arenele Romane pe 5 mai a.c., eveniment ce se numește ”Monomaniac”. Etse practice întâlnirea anuală a fanilor bucureșteni ai trupei, după ce anul trecut, în aceeași perioadă și loc au lansat ”Antiexemplu” în fața a 5000 spectatori iar în 2016, concertul de lansare al albumului ”NGOC” a fost sold-out.

Carlas Dreams primul turneu în Canada

”Acele”, ”Ai mei”, ”Animal de pradă”, ”Antiexemplu” ori ”Aripile” sunt câteva din succesele lansate de formația basarabeană care a acumulat un million de abonați pe propriul canal youtube.

Comunitățile românilor și basarabenilor stabiliți în Canada au luat-o înainta celor din Statele Unite, având în vedere popularitatea și anvergura evenimentelor concertistice. Peste câteva zile, Voltaj, una dintre cele mai populare formații românești va susține concerte în Montreal (13 aprilie) și Toronto (14 aprilie) iar, la începutul anului, Zdob și Zdub a vizitat statul situate la extremitatea nordică a continentului american. Pentru Carlas Dreams-Canada Tour biletele au prețuri situate între 85 și 150 dolari canadieni VIP.

Close
Închide
  Close