Vedeta e de părere că sărbătorile trebuie trăite din plin, dar fără excese. Așadar, ea le oferă urmăritorilor săi șapte sfaturi pentru a evita kilogramele în plus după masa de Paște.
„Personal, cred că sărbătorile de orice fel trebuie trăite din plin, fără habotnicie, excese și orice atitudine care ne face mai mult rău decât bine, dar în egală măsură, dacă tu eșți în plin proces de slăbire și ai dat jos deja un număr considerabil de kilograme, ar fi păcat să-ți sabotezi și să-ți anulezi propriul efort de luni de zile.”, a scris vedeta pe blogul său.
Iată cele șapte sfaturi ale lui Carmen Brumă:
- Gustă din fiecare la care poftești o singură dată pe zi, dar nu seara;
- Mănâncă trei mese principale care să conțină preparate cu proteină animală (ouă, friptură, drob, sarmale) și salată din legume proaspete de sezon;
- Mănâncă desertul la sfârșitul mesei, nu între mese sau în loc de masă astfel încât impactul glicemic să nu fie atât de mare;
- Între mese e ideal să ai un repaus alimentar (3-4 ore) în care să nu ciugulesti;
- Înainte sau după masă fă mișcare: o oră de plimbare sau mers alert (peste 7.000 de pași, ideal peste 10.000);
- Nu bea mai mult de 3 pahare de alcool pe zi;
- Paștele durează 3 zile, așa că mănâncă doar în două dintre acestea alimente periculoase pentru siluetă (cozonac, pască, sarmale, dulciuri, alcool).
Cum arată meniul perfect de Paște în viziunea lui Carmen Brumă
Pentru cititorii ei, vedeta a realizat tot pe blogul ei un meniu de Paște alcătuit din trei mese.
Mic dejun:
- 2-3 ouă roșii, drob ( pe săturate) roșii, castraveți, o felie de pască;
- mișcare o oră.
Prânz:
- ciorbă de miel (dacă vă place);
- 3-5 sarmale (cu două linguri de mămăligă sau două felii de pâine):
- o salată verde;
- 1-2 felii de cozonac sau alte dulciuri la care poftiți
- mișcare o oră.
Cina:
- friptură de miel (pulpă fără grăsime);
- salată verde.