MENIU CAUTĂ
11 Sep. 2011 16:58

Carmen Şerban a scăpat de belele?

Distribuie

Scandalul în care numele solistei Carmen Şerban apare într- un caz de răpire este plin de răsturnări de situaţie. Astfel, după ce weekendul trecut cântăreaţa era acuzată că şi-ar fi răpit nepoţii din Spania, de la fosta ei cumnată, şi se spunea că autorităţile din Peninsula Iberică au fost sesizate de bunica celor doi copii, deocamdată, în România, nu a ajuns nici o hârtie oficială.
”Nu am primit nimic până acum de la spanioli în acest sens. Pe de altă parte, se pare că totul s-a rezolvat. A fost o sesizare a lui George Şerban, fratele cântăreţei, care depusese o reclamaţie la IPJ Timiş, la Urmăriri, în care susţinea că, după divorţul de soţia sa, nu mai ştie nimic de copii şi că aceştia s-ar afla undeva, în străinătate. Imediat, poliţiştii au demarat verificările. Ulterior, fosta soţie a fratelui artistei a revenit în România cu minorii şi cauza a fost închisă”, ne-au declarat surse din Poliţie.
SUPEROFERTĂ! Intră acum pe shop.libertatea.ro şi cumpără, la un preţ excepţional, CD-ul «Cele mai tari manele de primăvară»!

Citește mai multe despre Carmen Șerban pe Libertatea.

Comentarii