MENIU CAUTĂ
07 Apr. 2017 12:15

Carmen Şerban are o nouă problemă medicală, după ce a scăpat de tumoarea de la sân. „Nu ştiu dacă se poate trata”

Distribuie

Carmen Şerban are probleme cu tiroida și are și o sinuzită maxilară. Carmen Șerban, invitată în emisiunea "Agenţia VIP" de la Antena Stars, a vorbit despre starea ei de sănătate, după ce a scăpat de tumoarea la sân. Mai nou, artista are alte probleme medicale.

„Sunt stresată, probabil că am o problemă pe glanda tiroidă, de mă durea foarte tare gâtul. Am probleme pe sinusuri. Am o sinuzită maxilară. Te doare zona asta de maxilar şi am o roşeaţă pentru că e o afecţiune acolo. Nu ştiu dacă se poate trata. Cu slujbe, cu creme, cu piramide, cu toate, sigur. Există un efect, eu mă simt mai bine. Încă nu am tratat-o, e în curs de tratare”, a declarat Carmen Şerban la Antena Stars.

Și anul trecut, Carmen Șerban a avut probleme de sănătate: „Am făcut o complicație la plămâni'. A trecut printr-o perioadă destul de dificilă, iar cântăreața de muzică etno si de petrecere a fost nevoită să stea opt zile la pat, din cauza unei răceli puternice.

'Încă nu mi-a trecut de tot răceala. Am făcut iarăși o complicație la plămâni, ca și anul trecut. Astea cuu plămânii trec mai greu. Dar ne revenim. Nu mor caii când vor câinii. E o perioadă când toată lumea e încercată de răceli. Eu am stat la pat opt zile. Am băut suc de spanac, am mâncat ridiche neagră cu miere sau cu sare, usturoi, ceapă. Am mâncat foarte multe legume', povestea ea, tot la la Antena Stars.

Dar, cel mai grav, în 2012 cântăreața era diagnosticată cu o tumoare beningnă la unul dintre sâni, cu o evoluție foarte rapidă. Un an mai târziu, ea susținea că s-a vindecat complet… doar cu ajutorul bioenergiei și a tratamentelor naturiste.

 „Sunt bine, chiar bine. Nu pot să zic că am fentat, că nu poți să fentezi. Aceste probleme vin pe fond energetic, pe fond de stres, pe fondul distanțării noastre de Dumnezeu. Medicii mi-au spus că am o tumoare benignă, care în opt luni s-a mărit apoi de la 5 milimetri la 1,8 centimetri. Și asta pentru că eu stăteam supărată pe Dumnezeu. Am început să mers la terapeuți și la energeticieni. Medicii mi-au spus să apelez la tratamente naturiste și să mers la bioenergeticieni. Am folosit foarte multă ganoderma și alte tratamente naturale care distrug celulele canceroase”, spunea Carmen Șerban, în 2013, la Antena 1.

 

Urmareste cel mai nou VIDEO incarcat pe libertatea.ro
Uranissima. Previziuni Săgetător pentru săptămâna 18-24 februarie 2019
Comentarii