MENIU CAUTĂ
22 Iun. 2011 09:07

Carmen Şerban, invitată să cânte la Nurnberg pentru români

Distribuie

După ce la începutul acestei luni a cântat la Verona, cântăreaţa de muzică de petrecere va susţine un concert la Nurnberg, Germania, în club Aura. Localul este înfiinţat special pentru românii care locuiesc şi muncesc în oraş. Comunitatea românilor este foarte dezvoltată, în Nuremberg existând de ceva vreme un centru cultural, o bibliotecă ce conţine cărţi românesti şi un radio on-line cu muzică românească. „Nu este pentru prima dată când cânt la Nurnberg, însă de data aceasta merg cu şi mai mare plăcere să le cânt românilor de acolo. Am observat că muzica mea este din ce în ce mai cerută peste hotare şi asta mă bucură nespus.
Mesajele pieselor mele le merg direct la suflet şi le alină dorul de ţară. Am pregătit un recital cu toate hiturile mele şi cu noile mele piese”, declară Carmen. Artista va merge la Nuremberg cu aparatura audio persoanală, un CD-player, un mixer şi doua microfoane care au costat nu mai puţin de 5000 de euro.
Până să plece în Germania, Carmen va onora invitaţia a două emisiuni de la TVR. Joi seara va fi prezentă în emisiunea „Lozul cel mare”, prezentată de Leonard Miron, Roxana Popescu şi Silvia Stanciu, iar sâmbătă, la „Ne vedem la TVR”, moderată de Marina Almaşan. În cadrul celor două emisiuni, Carmen va cânta cea mai noua piesă a ei de pe noul album „Atitudinea contează”.

Citește mai multe despre Carmen Șerban pe Libertatea.

Comentarii