MENIU CAUTĂ
29 Aug. 2018 11:55

Carmen Simionescu s-a despărţit de Bogdan Daragiu. Prima declarație a fiicei lui Adi Minune

Distribuie

Fiica lui Adrian Minune şi regizorul Bogdan Daragiu și-au pus prietenii pe gânduri, după ce și-au șters imaginile de pe contul de socializare, în care apar împreună.

La scurt timp, după ce au apărut zvonurile cum că cei doi nu mai sunt împreună, Carmen a postat un mesaj pe contul de socializare, în care confirmă despărțirea de Bogdan, după 2 ani „plini de bucurii” .

Cu 2 ani în urmă am început o frumoasă relaţie cu Bogdan, însă astăzi mergem pe drumuri diferite. A fost o decizie comună şi am vrut să aflaţi de la mine personal. Mulţumesc că ai luat parte la călătoria mea. Au fost 2 ani plini de bucurii şi momente frumoase. De azi începem un nou capitol., a scris Carmen Simionescu.

Dacă până acum, aceștia erau foarte activi în mediul virtual, postând zilnic  imagini cu ei,  acum totul a dispărut. Carmen Simionescu  şi  regizorul Bogdan Daragiu s-au despărţit de câteva zile. Nu se știe încă ce i-a determinat să ia această decizie, iar până acum, niciunul dintre ei nu a vorbit despre acest subiect.

Carmen și Bogdan s-au cunoscut în 2016, iar de atunci a format unul dintre cele mai discrete cupluri. În primăvara acestui an, fiica lui Adi Minune și iubitul ei s-au tatuat împreună și le-au arătat și fanilor ce au ales să își inscripționeze  pe piele.

Citește și

EXCLUSIV/ Dovada clară că fosta soție a lui Dragnea avea în plan să meargă la nunta fiului ei. Gestul pe care l-a făcut Bombonica în ultimul moment

Citește mai multe despre Bogdan Daragiu și Carmen Simionescu pe Libertatea.

Urmareste cel mai nou VIDEO incarcat pe libertatea.ro
Horoscop 24 februarie 2019
Comentarii