MENIU CAUTĂ
19 Iul. 2018 12:44

Carmen State a murit. Prezentatoarea de la TVR avea 51 de ani | FOTO

Distribuie

Prezentatoarea de televiziune Carmen State a a murit. Aceasta avea 51 de ani.

Doliu în lumea televiziunii. Prezentatoarea și realizatoarea de la TVR Carmen State a murit. Aceasta avea 51 de ani și se pare că ar fi făcut infarct.

Carmen State a murit. Anunțul a fost făcut pe o rețea de socializare

„Adio, Carmen State! Dumnezeu să te odihnească în pace!

Carmen State, producător și realizator tv la TVR, gazda emisiunii ”Fără etichetă”, o emisiune  care cuprindea documentare, interviuri, ştiri și reportaje cu teme din domeniul social şi educativ, portrete, emisiuni muzicale cu şi despre oameni simpli şi emisiuni despre personalităţi ale etniei rrome.

Carmen State nu a pierdut nici o oportunitate în a arăta că și în rândul rromilor există tineri și oameni valorosi. În Ormenis, judetul Brașov, a fost de două ori. Ultima oară a fost în aprilie anul curent si sunt sigur ca i-a plăcut foarte mult!

Dragă Carmen, munca și devotamentul de care ai dat dovadă vor fi mereu prețuite!”, a scris, pe o rețea de socializare, unul dintre cei care au cunoscut-o pe Carmen State.

Ultima postare a lui Carmen State pe pagina sa de facebook datează din urmă cu trei zile.

„Se vede sau nu….Sunt la Herculane! :) Ce v[ spune asta? Cum? Că am îmbătrânit? :) În niciun caz!”, spunea prezentatoarea TV.


Citește și: EXCLUSIV/Frații suspectați că au comis crimele de la fabrica de ciment au vorbit cu reporterul Libertatea: ”Suntem nevinovați, găsiți adevărații criminali” – VIDEO&FOTO


 

Citește mai multe despre carmen state, doliu și prezentatoare tv pe Libertatea.

Comentarii