De Ana Maria Păsat,

Liviu Vârciu va trece prin mari emoții în perioada următoare.

Mai întâi, Carmina, fiica lui în vârstă de 14 ani, va susține primul examen major al vieții sale, acela de admitere la liceu. Dă examenul în Arad, pentru că acolo vrea să-și continue, într-o primă fază, studiile. Anul viitor se va muta însă în Grecia – celebrul ei tată deja și-a dat acordul, și are inima grea și e conștient că se va topi de dorul ei.

Singurul lucru care-l alină un pic este că i se va naște, peste patru luni, al doilea copil – tot o fetiță. La toamnă, Anda Călin, iubita lui, urmează să-l facă din nou tătic, iar bebelușul vine la timp să umple golul pe care-l va lăsa Carmina, odată cu plecarea peste hotare.

Fata lui Vârciu dă examen, dar artistul are emoții mai mari decât ea

 “Am emoții pentru fata mea, are examen. Tati, îți țin pumnii! De la anul, o mutăm în Grecia, am vorbit cu mama ei și este stabilit deja. Eu sunt lângă ea și o susțin. Am încredere în copilul meu”, a mărturisit Liviu Vârciu pentru Libertatea.

În ceea ce o privește pe cea de-a doua fiică a sa, care se va naște în scurtă vreme, Vârciu are o singură și mare dorință: “Să dea Dumnezeu să fie sănătoasă”.

Prezentatorul de televiziune susține că nu i s-au schimbat prioritățile de când a aflat că va fi din nou tată, însă faptele lui spun altceva. A devenit mai “de casă”, iar declarațiile legate de o nouă căsătorie s-au mai îndulcit, trecând de la “nu mă însor” la “nu știu când”.

Niște speciali și pensiile lor | PAH, despre legea votată în Parlament
Recomandări

Niște speciali și pensiile lor | PAH, despre legea votată în Parlament

“Viața mea nu s-a schimbat. Eu am fost tot timpul un tip cerebral. Muncesc foarte mult, filmez. Sunt și cu casa ocupat. La o casă e mereu de lucru, îmi place să pun eu mâna, să tai gazonul, să muncesc. Sunt un om de casă. Normal că o să mă căsătoresc, nu știu exact când”, spune Liviu.

Își va petrece vacanța în țară: «De șase ani nu am mai plecat din România»

 Cum sarcina iubitei lui e destul de avansată, Liviu face mai multe planuri pentru venirea pe lume a copilului decât pentru vacanța de vară. Spune că nu și-a propus o destinație anume, ci doar relaxare:

“Vreau să mă odihnesc, să urmăresc toate filmele bune. Am o carte cu o mie de filme văzute într-o viață și vreau să le văd”.

În plus, ne-a mărturisit că va îngroșa rândul turiștilor locali:

“De de șase ani nu am mai plecat din România. Îmi place țara asta. Tot aici voi merge, dar nu avem programat nimic în acest moment”.

CITEȘTE ȘI: Liviu Vârciu a făcut anunțul. „Mă voi însura”

Acordul secret pe care Kobe Bryant îl avea cu soția sa în cazul unui accident de elicopter
GSP.RO

Acordul secret pe care Kobe Bryant îl avea cu soția sa în cazul unui accident de elicopter

Horoscop 29 ianuarie 2020. Gemenii au parte de multă gălăgie în jurul lor
HOROSCOP

Horoscop 29 ianuarie 2020. Gemenii au parte de multă gălăgie în jurul lor