Mergi direct la conținut »
Casa lui Miley Cyrus și a lui Liam Hemsworth a fost distrusă complet de flăcări. Imaginile dezastrului
Monden Libertatea > Entertainment > Monden

Casa lui Miley Cyrus și a lui Liam Hemsworth a fost distrusă complet de flăcări. Imaginile dezastrului

Miley Cyrus și Liam Hemsworth se numără printre vedetele ale căror locuințe au fost distruse de flăcări în California. Cei doi au postat aceeași imagine a proprietății pe care o au în Malibu și care a ars din temelii.

Imaginea postată de cântăreață și celebrul actor arată cum în urma focului au rămas doar literele ornamentale care formează cuvântul „dragoste”.

Cyrus a distribuit și o fotografie cu casa dinainte de incendiu. Ea a îndemnat pe toată lumea să doneze bani Fundației Malibu, înființată pentru a ajuta la reconstruirea zonei distruse de incendiul Woolsey.

Cel puțin 50 de persoane au fost ucise în incendiile care au lovit California în ultimele săptămâni.

Într-un mesaj despre Instagram, Hemsworth a spus: „Au fost niște zile devastatoare. Asta a rămas din casa mea ‘dragoste”. Actorul din Hunger Games a spus că „este uimitor să vezi cum comunitatea se adună”, în urma incendiilor, și le-a mulțumit „tuturor pompierilor din California”.

Cyrus a spus: „Vă rugăm să donați cât puteți la @malibufoundation în speranța de a restabili magia din Malibu … Orice sumă este bine-venită!”.

Cuplul a transmis un comunicat de presă în care anunță că au donat 500.000 de dolari Fundației Malibu. „Miley și Liam și-au pierdut locuința, dar sunt foarte recunoscători pentru faptul că sunt în siguranță împreună cu animalele lor”, se arată în comunicat. „Comunitatea este foarte specială pentru ei și doresc ca lucrurile să redevină locul din care atât ei cât și alții au atâtea amintiri frumoase”, se mai arată în mesaj.

VIDEO | Cele 8 minute și 46 de secunde care au declanșat revolta în SUA: Cum a fost ucis George Floyd în custodia poliției din Minneapolis
Recomandări
VIDEO | Cele 8 minute și 46 de secunde care au declanșat revolta în SUA: Cum a fost ucis George Floyd în custodia poliției din Minneapolis
 

„Aceste fonduri vor fi utilizate pentru cei care au nevoie de ajutor financiar, asistență de urgență, reconstrucție comunitară, prevenirea incendiilor și rezistența la schimbările climatice”, transmit cei doi.

Și alte vedete, printre care Gerard Butler, Neil Young, Kim Basinger și Robin Thicke și-au văzut casele deteriorate sau distruse de incendii, în timp ce alte celebrități, inclusiv Kim Kardashian West, Caitlyn Jenner și Lady Gaga, au fost printre cei forțați să evacueze.

Pagubele produse de incendiile de vegetație din California sunt uriașe. 50 de oameni au murit, iar 400 de locuințe au fost mistuite de flăcări. De asemenea, 200.000 de oameni au fost evacuați din Malibu, oraș în care trăiesc numeroase vedete de la Hollywood.


Citște și?: Legăturile «bolnăvicioase» de la metrou. Metrorex plătește cu sute de mii de euro sindicatul care ameninință cu greva generală!


 

Close
Închide
  Close