Mergi direct la conținut »
Monden Libertatea > Entertainment > Monden > Cât de mult i-a dăunat Adelinei Pestrițu expunerea excesivă în mediul virtual. ”M-au judecat pentru lucrurile pe care le-am făcut”

Cât de mult i-a dăunat Adelinei Pestrițu expunerea excesivă în mediul virtual. ”M-au judecat pentru lucrurile pe care le-am făcut”

Adelina Pestrițu este unul dintre cei mai apreciați influenceri din România. Vedeta a câștigat joi seară, cu ajutorul publicului ei, titlul de ”Best Romanian Influencer” la E! People’s Choice Awards. Bruneta urmează să plece în America pentru a participa la gală.

De Livia Lixandru,

Adelina spune însă că nu primește doar mesaje pozitive în mediul virtual, ci sunt mulți care o critică aspru pentru alegerile pe care le face sau pentru postări.

”Mi-a mai și dăunat expunerea asta, sinceră să fiu, dar nu mi-a dăunat în sensul să spun: gata, de mâine sunt o femeie necunoscută, să vreau să merg pe stradă să nu mă recunoască nimeni, să nu mai fac poze cu nimeni, să nu mai activez în mediul online”.

”Mi-a dăunat la modul că oamenii poate au înțeles greșit ceea ce eu am vrut să comunic sau m-au judecat pentru lucrurile pe care le-am făcut că așa am simțit eu la momentul respectiv, că așa îmi era dat să se întâmple. Uneori, oamenii au impresia că tu nu ai voie să greșești. Perfecțiunea este relativă, se află în ochiul fiecărui privitor.

Avem și noi dreptul să greșim și greșesc, îmi asum și merg mai departe. Dacă am supărat pe cineva, îmi cer scuze, dar nu mi-aș dori să fiu pusă la zid pentru că este firesc”, a spus Adelina Pestrițu pentru VIVA!

Close
Închide
  Close