Mergi direct la conținut »
Monden Libertatea > Entertainment > Monden > EXCLUSIV/ Cât îl costă pe Alex Velea să devină şi în acte tatăl celor doi copii pe care îi are cu Antonia

EXCLUSIV/ Cât îl costă pe Alex Velea să devină şi în acte tatăl celor doi copii pe care îi are cu Antonia

Alex Velea a început procesul de paternitate în urma căruia trebuie să demonstreze că fiii Antoniei, Dominic și Akim, sunt și ai lui. Cântărețul vrea ca băieții să-i poarte cât mai repede numele.

De Ana Maria Păsat,

Ca și când nu i-ar fi fost suficient că așteaptă de mai bine de trei ani ca mama copiilor săi să fie o femeie liberă în acte, ca s-o poată lua el de nevastă, Alex Velea are de așteptat și pentru a deveni, oficial, tatăl copiilor lui.

Cântărețul a devenit client fidel al tribunalelor, la fel ca Antonia, însă în vreme ce iubita lui se luptă să divorțeze, el a avut o nouă înfățișare în procesul de paternitate pe care l-a deschis pentru ca băieții pe care-i are cu superba brunetă, Dominic și Akim, să devină ai lui și-n acte. N-a fost ultima înfățișare, din nefericire pentru el, fiindcă a primit o nouă amânare. Asta pentru că Vincenzo Castellano, cu care Antonia încă figura măritată în acte când le-a dat naștere copiilor, este cetățean italian. Iar procedurile sunt greoaie și de durată.

În plus, Castellano trebuie să dea cu subsemnatul că nu e tatăl celor doi băieți. După care urmează și testul ADN al micuților.

Și, cum orice acțiune în instanță costă, Alex Velea e bun de plată. Artistul a apelat la un avocat renumit, același care o reprezintă și pe Antonia, în încercarea de a grăbi procedurile. Onorariul se ridică, potrivit apropiaților, la 3.000 de euro. Bani la care se vor adăuga multe alte cheltuieli de judecată.

„Isterici și paranoici”. Jignirile unui director de spital din Cluj la adresa medicilor care vor echipament de protecție: „Acum vor să fie cosmonauți”
Recomandări

„Isterici și paranoici”. Jignirile unui director de spital din Cluj la adresa medicilor care vor echipament de protecție: „Acum vor să fie cosmonauți”

 

A scăpat mai ieftin ca Antonia

Cu toate acestea, se poate spune că Alex a scăpat mai ieftin ca partenera lui, Antonia. Ea a plătit într-o primă fază 5.000 de euro, apoi a scos din buzunar alți 5.000 de euro pentru finalizarea procesului de divorț și pentru procesul privind custodia micuței Maya, fetița ei cu Vincenzo.

Procesul Antoniei trenează de ani buni. Cei doi s-au plimbat de la tribunal, unde a fost inițiată acțiunea de divorț, la notar, unde ar urma ca acțiune să fie finalizată.


Medicii regali au considerat-o pe Prințesa Diana un ”dezastru dinastic”, din cauza problemelor sale psihice

Close
Închide
  Close