Mergi direct la conținut »
Cătălin Botezatu și Cristina Ich, sărut pasional la Bravo, ai stil
Monden Libertatea > Entertainment > Monden > Cătălin Botezatu și Cristina Ich, sărut pasional la Bravo, ai stil

Cătălin Botezatu și Cristina Ich, sărut pasional la Bravo, ai stil

Cătălin Botezatu și Cristina Ich s-au sărutat la Bravo, ai stil! și le-ar plăcea să aibă copii împreună.  Angelina Jolie de România și-a exprimat în mod public atracția pe care o are față de celebrul designer. Săptămâna aceasta, Cristina Ich a făcut parte din juriul Bravo, ai stil!

În timp ce se aflau la masa juriului, Cristina Ich l-a întrebat pe Bote dacă și-ar dori să facă un copil cu ea.  „Recunosc, îmi place. Da, îmi place de Ich. Am zis, am zis… Eu vreau de la Ich trei copii”, a declarat Cătălin Botezatu. La scurt timp, cei doi s-au sărutat în culisese emisiunii.

Cătălin Botezatu și Cristina Ich, sărut pasional la Bravo, ai stil

De câteva zile, frumoasa Cristina Ich se află în vacanță, în Tulum, unde a fost cerută în căsătorie de actualul ei iubit.  Da! S-a întâmplat și minunea mult așteptată, iar Tulumul a fost… În Tulum se întâmplă minuni. Da, am fost cerută în căsătorie și am zis DA. Și nu-l arăt pentru că ar avea vreo 80 de ani, dar nu îl arăt pentru că este atât de frumos încât nu aș vrea să mi-l ia alta. Mai întâi să ajung eu la altar și pe urmă poate vi-l arăt, a spus Cristina Ich, potrivit VIVA!.

Citește și

GALERIE FOTO | Cum s-au îmbrăcat femeile din politică la ceremonia preluării Președinției Consiliului UE. Doamnele au mizat pe negru!

Close
Închide
  Close