Mergi direct la conținut »
Cătălin Moroşanu și fratele lui, împreună la Asia Express. Ce bine seamănă Claudiu cu celebrul luptător
Monden Libertatea > Entertainment > Monden > Cătălin Moroşanu și fratele lui, împreună la Asia Express. Ce bine seamănă Claudiu cu celebrul luptător

Cătălin Moroşanu și fratele lui, împreună la Asia Express. Ce bine seamănă Claudiu cu celebrul luptător

Cătălin Moroşanu și fratele lui, împreună la Asia Express, din primăvara anului viitor. Cei doi au  acceptat provocare vieții lor.

De Livia Lixandru,

Cei doi fraţi susţin că sunt gata pentru această aventură, că au crescut în pădure, s-au întâlnit cu multe situaţii limită din punct de vedere fizic, aşa că Asia Express li se potriveşte perfect.

Cătălin Moroşanu și fratele lui, împreună la Asia Express. Ce bine seamănă Claudiu cu celebrul luptător

Cătălin Moroşanu și fratele lui fac show la Antena 1

“O să fie foarte greu, suntem conştienţi, dar vrem să fie cea mai frumoasă aventură a vieţii noastre. Nu ne-am gândit foarte mult la ceilalţi concurenţi, dar cred că femeile ne vor pune probleme în cursa asta, că sunt frumuşele, se descurcă imediat. Pe mine când mă vor vedea cu faţa asta, nu ştiu cine va opri să ma ia cu maşina. Știu că o parte din ţările astea în care ajungem sunt comuniste, că au încă foarte multe restricţii, ceea ce cu siguranţă ne va afecta şi pe noi”, povesteşte Cătălin Moroşanu, care în 2015 a câștigat titlul de Regele Junglei la „Sunt celebru, scoate-mă de aici”

Asia Express este un reality show ce duce aventura la un alt nivel. 7 perechi de vedete vor avea de parcurs un traseu de aproape 5000 de km prin Vietnam, Laos, Cambodgia şi Thailanda. Fără scenarii, fără niciun ajutor din partea echipei de producție, cei 14 trebuie să se descurce singuri pentru a ajunge la destinația finală. Ține doar de ei și de abilitățile lor să îşi găsească transport, cazare şi mâncare, având la dispoziţie un singur dolar pe zi. Asia Express va începe la Antena 1 în primăvara anului 2018.

Citește și


VIDEO EXCLUSIV/ Gabi Jugaru nu mai face farse! S-a întors la cântat și și-a transformat casa în cârciumă de cartier!


 

Close
Închide
  Close