Mergi direct la conținut »
Scărlătescu, cadou extravagant de ziua lui. A zburat la Nisa să-și cinstească prietenii, apoi a plecat cu barca în Grecia
Monden Libertatea > Entertainment > Monden > Scărlătescu, cadou extravagant de ziua lui. A zburat la Nisa să-și cinstească prietenii, apoi a plecat cu barca în Grecia

Scărlătescu, cadou extravagant de ziua lui. A zburat la Nisa să-și cinstească prietenii, apoi a plecat cu barca în Grecia

Cătălin Scărlătescu și-a făcut cadou două vacanțe, vara aceasta, când a împlinit 46 de ani. Celebrul jurat de la emisiunea “Chefi la cuțite”, difuzată la Antena 1, e genul care nu așteaptă de la alții cadourile pe care le dorește, ci și le face singur - pentru că poate și pentru că nu vrea să fie dezamăgit. Iar acum, a știut clar că-și vrea prietenii aproape și că vrea, din nou, în Grecia. Fiind... propriul peștișor de aur, a dat cu cardul, și-a plătit biletele de avion și... p-aci ți-e drumul!

De Ana Maria Marinescu,

Unul dintre puținii burlaci convinși din televiziune, Cătălin Scărlătescu a ajuns la 46 de ani tot fără consoartă la braț. Însă cu prietenii cei mai buni alături.

Îndrăgitul jurat de la “Chefi la cuțite” a profitat de o pauză de filmări la cel de-al șaselea sezon al emisiunii difuzate la Antena 1 și a fugit nu într-una una, ci în două vacanțe.

Prima oprire: Nisa. Și-a dorit prietenii aproape de ziua lui și, pentru că ei n-au putut veni în România, s-a dus el în Franța! “Am mai spus-o, nu îmi plac cadourile. Eu cel mai fericit sunt atunci când îmi văd prietenii cu mine, la masă. De ziua mea am petrecut în Nisa, apoi m-am întors la București”, ne-a mărturisit Cătălin.

A uitat de câți ani își petrecere vacanțele în Grecia

Aproape imediat după scurtul sejur de pe Riviera franceză, bucătarul-vedetă a părăsit iar România, cu destinația Grecia, o țară pe care o adoră și în care nu admite să nu ajungă măcar o dată pe an. E aproape de-al casei acolo și recunoaște că nici măcar nu-și mai amintește când a pus pentru prima oară piciorul pe pământ elen. “Merg în Grecia de foarte mulți ani, am și uitat când am ajuns pentru prima dată acolo. Țin minte doar că aveam nevoie de viză și încă nu descoperisem insulele de care am ajuns să mă îndrăgostesc”, ne-a spus el.

Replica Andreei Bălan, după ce toată lumea a vorbit despre divorțul ei de George Burcea
Recomandări

Replica Andreei Bălan, după ce toată lumea a vorbit despre divorțul ei de George Burcea

 

Așadar, vacanțele în Grecia sunt o tradiție. Singurele variabile sunt perioadele și locurile pe care alege să le viziteze. “Anul acesta am ales o destinație incredibil de frumoasă, cu plaje cu nisip auriu, străduțe pitorești și localnici autentici”, a spus Cătălin, referindu-se la Mykonos, unul dintre cele mai populare locuri din Insulele Cicladelor.

Celebrul chef nu se distrează niciodată singur în Grecia, ci își urcă pe barcă prieteni buni, cu care ia la rând tavernele, în căutare de preparate tradiționale, și cu care explorează zilnic Marea Egee, în căutare de locuri sălbatice.

După ce va da (și va lua) examenul pentru clasa A, la permisul de sailing, va putea trece cu barca de pe mări pe oceane, urmând să exploreze și alte țări ale lumii la bordul ambarcațiunii sale.


EXCLUSIV/ Andrei Zaharescu o execută silit pe Andreea Berecleanu! Război total între foștii soți

Close
Închide
  Close