MENIU CAUTĂ
18 Oct. 2017 12:40

#MeToo. Catinca Roman, hărțuită sexual. Profesorul o pipăia la meditații

Distribuie

Fiica cea mare a Mioarei Roman a mărturisit că a trecut printr-o experiență traumatizantă cu un profesor cu care făcea meditații.

Pe internet a apărut campania #metoo, care îndeamnă femeile să povestească experiențele traumatizante pe care le-au avut cu hărțuirea.

Catinca Roman, care recent a vorbit despre boala de care suferă, a mărturisit că și ea a trecut printr-o astfel de dramă, cu un profesor de-al ei cu care a făcut meditații, potrivit știrilekanald.ro.

„#me too
 
 Nici nu știu cu ce să încep: profesorul de la școală, care mă pipăia la meditații, muncitorii de pe stradă cu gesturile obscene, tipul dubios din autobuz care profită de aglomerație și se lipește de ține făcându-și simțită protuberantele dezgustătoare sau șeful care se presupunea de amant la întâlnirile în doi și apoi mă submina în toate felurile posibile la întâlnirile cu întregul colectiv? Sunt multe de povestit…Trăim într-o societate cu mentalități medievale, greu de schimbat. Din acest motiv, nu trebuie să mai tăcem!”, a afirmat Catinca Roman, care este mama unei fete majore.


Citește și: VIDEO EXCLUSIV | Cum au petrecut seara Anca Țurcașiu și Cristian Georgescu. Mai ceva ca niște adolescenți


 

Citește mai multe despre catinca roman, #metoo, meditatii și profesor pe Libertatea.

Urmareste cel mai nou VIDEO incarcat pe libertatea.ro
Liviu Dragnea, huiduit de un europarlamentar după discursul de la congresul PES
Comentarii