MENIU CAUTĂ

Catrinel Menghia este însărcinată, după 7 ani de relaţie. Cum arată celebrul model, cu burtică (FOTO)

Distribuie

Catrinel Menghia este însărcinată, la 32 de ani, cu primul său copil. O primă imagine cu celebrul top model însărcinată a fost surprinsă, în seara zilei de miercuri, 26 septembrie, la Gala for the Global Ocean, unde a fost invitată chiar de prinţul Albert de Monaco, la Opera din Monte Carlo.

Tatăl bebelușului este iubitul său, producătorul de filme Massimiliano Di Lodovico, cu care Catrinel are o relație stabilă de 7 ani, scrie scrie revista Viva!.

Acesta i-a devenit partener de viață, după ce celebrul model a divorțat de Massimo Brambati, în 2011, după o căsnicie de 6 ani.

Astfel, după 15 ani de carieră în modelling, Catrinel Menghia se dedică vieții de familie, mai ales că un copil era dorit de ceva timp. Acum, presa mondenă se așteaptă ca ea să îmbrace din nou rochia de mireasă.

Recent, Catrinel a făcut furori la Festivalul de Film de la Veneția, unde a apărut pe covorul roșu în ținute extrem de elegante, dar care ascundeau sarcina.

Recent, Catrinel Menghia a fost numită ambasadoare a Fundației Andrea Bocelli.

De altfel, în luna aprilie, Catrinel Menghia a avut o întâlnire emoționantă cu Andrea Bocelli. Vezi ce reacție a avut mama ei! (FOTO)

  • FOTO – EPA

Citește și: VIDEO/ Inna, meniu moldovenesc înaintea concertului american. A cântat într-o discotecă din New York după o masă copioasă cu plăcinte basarabene


 

Citește mai multe despre Catrinel Menghia, sarcină și viva pe Libertatea.

Comentarii