Anton Yelchin, în vârstă de 27 de ani, un actor cu o carieră în plină ascensiune, cunoscut îndeosebi pentru rolul lui Chekov din noile filme Star Trek, a murit duminică după ce maşina sa Jeep Grand Cherokee, din 2015, l-a strivit de o cutie poştală din cărămidă şi un gard de securitate din faţa casei sale, potrivit poliţiei din Los Angeles.

Jeep-ul, un model din anul 2015, făcea parte din cele 1,1 milioane de maşini rechemate în service de Fiat Chrysler în aprilie, potrivit documentelor Administraţiei pentru Siguranţă Traficului Rutier din SUA. Instituţia a somat producătorul auto să recheme maşinile în service din cauza plângerilor venite din partea şoferilor care nu îşi puteau da seama dacă maşina frâna pe modul de transmisie automată. Dacă maşina nu avea frâna pusă corect, iar şoferul părăsea vehiculul, aceasta putea să o ia la vale.

Fiat Chrysler, care produce Jeep, a exprimat într-o declaraţie, luni, că investighează problema şi că este prematur să se speculeze asupra cauzei accidentului. Producătorul auto a transmis condoleanţe familiei şi prietenilor lui Yelchin. Cei care invetighează accidentul au luat în vedere poziţia schimbătorului de viteze al lui Yelchin la momentul accidentului, a declarat ofiţerul de poliţie Jane Kim. Actorul ieşise din autoturism, dar poliţia nu a specificat de ce acesta se afla în spatele maşinii când aceasta a luat-o la vale.

Urmărește-ne pe Google News