MENIU CAUTĂ
09 Iun. 2017 23:33

TIFF 2017 | Alain Delon, înainte de proiecția filmului ‘Afacerea Pigot’: “Rog femeile să rămână, pentru că nu sunt gay”

Distribuie

Ce a declarat Alain Delon la TIFF 2017. Actorul Alain Delon a declarat, vineri seară, în Piața Unirii din Cluj, înaintea proiecției filmului său 'Afacerea Pigot', că este foarte fericit să participe la Festivalul Internațional de Film Transilvania (TIFF).

‘Sunt foarte fericit să fiu aici și am să vă spun de ce: sunt fericit pentru că în seara asta v-am adus soarele și cu asta mă pot mândri. Filmul ‘Afacerea Pigot’ este primul film pe care l-am produs, regizat și interpretat. Este important că astăzi îl putem vedea în aer liber, pentru că dacă ar fi fost vremea de ieri, l-am fi văzut într-o sală. Mulțumesc pentru invitația de a fi aici și sunt foarte fericit și foarte mândru. Sunt încântat că în public sunt mai multe femei decât bărbați. O să rog femeile să rămână aici pentru că trebuie să știți că nu sunt gay’, a spus Alain Delon, în aplauzele celor peste 2.500 de spectatori.

La rândul său, președintele TIFF, Tudor Giurgiu, a declarat că este un privilegiu și o onoare ca Alain Delon să fie prezent la Cluj.

‘Mă bucur că avem acest privilegiu și această onoare de a-l avea invitat la Cluj (n.r. — pe Alain Delon) și mă bucur că sunteți în număr atât de mare; e un moment istoric pentru festival, pentru Cluj, pentru România. I-am transmis dlui Delon că au venit oameni din toată țara’, a spus Tudor Giurgiu, citat de Agerpres.

Ediția a 16-a a TIFF se desfășoară la Cluj-Napoca, în perioada 2-11 iunie.

FOTO: Facebook.com/TransilvaniaIFF / Nicu Cherciu

Alain Delon, la TIFF 2017: Sunt foarte fericit și mândru ă fiu aici

Alain Delon, la TIFF 2017: Sunt foarte fericit și mândru ă fiu aici

Citește și Ooo, viața lor! Regal de manele pentru Alain Delon și Armand Assante la TIFF

Manele la TIFF 2017. Sute de oameni au dansat pe melodiile lui Dan Bursuc

Tudor Giurgiu, preşedintele TIFF, supărat pe autoritățile din Cluj: 'Ne-am făcut de rahat'

Citește mai multe despre Alain Delon, tudor giurgiu, cluj și Cluj Napoca pe Libertatea.

Comentarii