Mergi direct la conținut »
Ce cadou a primit DJ Wanda de Crăciun, de la viitorul ei soț
Monden Libertatea > Entertainment > Monden > Ce cadou a primit DJ Wanda de Crăciun, de la viitorul ei soț

Ce cadou a primit DJ Wanda de Crăciun, de la viitorul ei soț

DJ Wanda a petrecut Crăciunul la Londra alături de logodnicul ei, Karl, cel cu care intenționează să se mărite anul viitor. Cei doi au petrecut zile de neuitat în capitala Regatului Britanic și a avut parte de cele mai romantice și inedite momente.

Australianul i-a oferit cadouri cu totul inedite care au făcut-o pe Wanda mai fericită ca niciodată. Cel mai special a fost tricoul echipei de fotbal Chelsea, cu numărul 28, ziua ei de naștere, personalizat cu numele vedetei pe spate.

“Echipa mea preferata de fotbal este Chelsea. I-am spus lui Karl de mai multe ori că, dacă aș fi fost bărbat, visul meu ar fi fost acela să joc pentru Chelsea. A ținut minte acest lucru și m-a surprins cu acest tricou original al echipei Chelsea, care are numele meu pe spate și numărul 28, data mea de naștere. Nu știu dacă o să-l port, atât de special este pentru mine… Cred că o să-l înrămez și o să îl pun pe peretele din living”, declară Wanda. La rândul ei, vedeta nu s-a lăsat mai prejos și a dorit să-i facă iubitului un cadou special care să simbolizeze iubirea lor și să fie realizat de mâinile ei.

“Tabloul reprezintă o fetiță care îmbrățisează un elefant. Are o semnificație cu totul specială pentru noi și mi-am dorit să o transpun într-o fotografie-tablou. Pentru că fotografia era la o rezolutie prea mică, am recurs la diferite artificii ca să îi măresc calitatea. Mai întâi am printat-o pe canvas, iar mai apoi, personal, am desenat părțile lipsă. Am avut nevoie de trei săptămâni pentru a finaliza tabloul. Dar a meritat fiecare minut, iar reacția lui a fost neprețuită. Cât despre semnificație… Eu sunt fetița cea mică care a găsit, în cele din urmă, pe cel care să-i ofere protecția de care a dus lipsă toată viața”, mai spune DJ Wanda.

Lecții împotriva traficului de persoane cu copii de 13-14 ani în cea mai expusă zonă a României. „Până să fie cazul Caracal, directorii și profesorii nu erau foarte receptivi”
Recomandări

Lecții împotriva traficului de persoane cu copii de 13-14 ani în cea mai expusă zonă a României. „Până să fie cazul Caracal, directorii și profesorii nu erau foarte receptivi”

Dj Wanda și Karl plănuiesc ca în anul 2019 să ajungă la Altar. Karl, iubitul vedetei, este australian, însă s-a mutat la Londra în urmă cu 17 ani și a dezvoltat cu succes afaceri în domeniul construcțiilor. DJ Wanda și Karl s-au cunoscut prin intermediul unor prieteni în urmă cu șase luni, iar, de atunci, sunt de nedespărțit.

Citește și

Reacția lui Augustin Lazăr, despre trimiterea cererii de revocare a sa la Președinție. Demersul lui Tudorel Toader are conţinut „strict politic”

 

 

Close
Închide
  Close