Mergi direct la conținut »
Ce copii frumoși are Dan Negru. Și ce mult au crescut
Monden Libertatea > Entertainment > Monden > Ce copii frumoși are Dan Negru. Și ce mult au crescut

Ce copii frumoși are Dan Negru. Și ce mult au crescut

Dan Negru a făcut un gest pe care îl face extrem de rar. A dat publicității o fotografie în care apare alături de cei doi copii ai săi.

De Dana Aramă,

Dan Negru, care va prezenta și anul acesta Revelionul la Antena 1, este căsătorit cu Codruţa, împreună cu care are doi copii – Daria şi Bogdan. Daria s-a născut pe 11 februarie 2010, iar băieţelul Bogdan a venit pe lume în martie 2012.

Dan Negru, care recent a fost operat, este cunoscut pentru faptul că este foarte discret atunci când vine vorba de familia sa și de viața sa privată. Foarte rar vorbește despre partenera sa de viață și despre cei doi copii ai lor, și cu atțât mai rare sunt imaginile cu aceștia.

Cu toate acestea, acum, în prag de sărbători, Dan Negru a dat publicității, pe contul său de pe o rețea de socializare, o fotografie în care apare alături de copii săi, Daria și Bogdan. Cei doi au crescut și sunt extrem de simpatici.

„Doi frumușei. Să îți trăiască și să fie sănătoși”, „Frumoșilor”, au reacționat internauții.

„TIMIȘOARA! Începutul! 15 Decembrie! Celor mulți care au uitat…”, este mesajul care însoțește imaginea cu Dan Negru și copiii săi, prezentatorul făcând referire la evenimentele din anul 1989, când a avut loc Revoluția care l-a îndepărtat de la putere pe dictatorul Nicolae Ceaușescu și a pus capăt comunismului.


Citește și: Sportul a salvat-o pe Alexandra Anne Mary Costache, prima fată împinsă la metrou. ”S-a eschivat cu mișcări specifice de handbal”/ VIDEO


 

Close
Închide
  Close