Mergi direct la conținut »
VIDEO/ Andreea Marin, despre dieta care i-a îmbunătățit viața în 40 de zile.
Monden Libertatea > Entertainment > Monden > VIDEO/ Andreea Marin, despre dieta care i-a îmbunătățit viața în 40 de zile. "Am simțit nevoia să mă reechilibrez!"

VIDEO/ Andreea Marin, despre dieta care i-a îmbunătățit viața în 40 de zile. „Am simțit nevoia să mă reechilibrez!”

Andreea Marin este adepta unui stil de viață sănătos, însă programul încărcat pe care îl are o împiedică uneori să facă sport sau să consume doar alimente benefice pentru organism. Astă-vară, vedeta a trecut prin schimbări uimitoare, culmea, fără să se priveze de mici plăceri culinare.

Andreea Marin a ajuns pe mâna nutriționistului italian Gianluca Mech. Deși știa de rezultatele uimitoare obținute cu produsele lui atât de vedete, cât și de oameni obișnuiți, fosta „Zână” a vrut să cerceteze, să se asigure că totul e în regulă și abia apoi a început programul de 40 de zile, cât durează dieta tisanoreică.

„În primul rând, e o dietă ușor de ținut, e foarte logică. Pentru mine a accepta să îmi spună oricine «Fă așa! Crede-mă, vei avea succes cu asta!» e o rețetă care nu ține. Pentru mine totul trebuie să fie logic. Omul acesta a știut să îmi povestească, să îmi explice, să vină cu argumente, are în spate numeroase studii științifice care susțin această poveste. Nu e întâmplător o poveste de succes nu doar în țara lui, ci și în întreaga lume. Și ca să mă conving și mai mult decât atât, am plecat spre Italia, am intrat în culisele uneia dintre fabricile de acolo, am văzut exact ce se întâmplă dincolo de ceea ce vede orice om. Și după aceea, am și testat-o”, ne-a povestit Andreea Marin la evenimentul de lansare în România a produselor de slăbit.

Andreea Marin: „Nu simți o slăbiciune”

Andreea Marin a fost încântată de faptul că nu a trebuit să renunțe la micile plăceri culinare, așa cum se întâmplă în majoritatea regimurilor. Ce e foarte important este că nu simți o slăbiciune, nu simți că îți este greu, pentru că ai de toate la dispoziție. De exemplu, pastele le înlocuiești tot cu paste, dar făcute cu o făină anume, care nu e făina tradițională. Dulciurile sunt extrem de bune, dar nu sunt dulciuri în adevăratul sens al cuvântului, pentru că nu sunt făcute cu zahăr. Nu ai conservanți, nu ai gluten, e o poveste întreagă pe care o descoperă cine își dorește în filmul realizat acolo”, a precizat ea.

Rezultatele, la sfârșitul celor 40 de zile de dietă, au fost pe măsura așteptărilor, spune Andreea: „Am simțit nevoia să mă reechilibrez, eram după o perioadă dificilă, fără săptămâni întregi de sport, deci fără mișcarea care te face să te simți bine. Nu se mai așează pe tine hainele cum trebuie, știm bine, ai o stare neplăcută, nu ești energic cum ți-ai dori. Mi-am propus ca prin această dietă să scap de câteva kilograme, nu m-am cântărit, dar doar câteva am dorit, și după aceea să îmi recapăt tonusul, energia, asta îmi lipsea”.

Video: George Capoianu


VIDEO/Andreea Marin va suferi luna viitoare o intervenție chirurgicală. Vedeta sprijină medicii care vor opera gratuit 50 de cazuri complexe

Close
Închide
  Close