MENIU CAUTĂ

Ce discuții au avut Andra și Cătălin Măruță. „O grămadă de gacici îți făceai”

Distribuie

Andra și Cătălin Măruță au avut un schimb de replici la care nu se aștepta nimeni.

Andra și Cătălin Măruță, care au făcut dezvăluiri despre mariajul lor, au fost invitați vineri, 13 aprilie, la postul de radio Pro FM, care a aniversat 25 de ani de la înființare.

Andra și Cătălin Măruță, care au împreună doi copii – David și Eva, au avut un schimb de replici savuros pe durata emisiunii radio la care au fost invitați.

„Visul meu a fost să mă întorc la radio. E prima mea dragoste! N-am apucat să zic absolut nimic așa că…bună dimineața. Mamă, ce fericit sunt! Sunt deja mai înalt cu cinci centimetri, sunt la radio! Sunt fericit că sunt acum la radio și vreau să spun ceva. Eu când am venit prima dată în București, primul radio pe care l-am ascultat a fost Pro FM.

Vrei să-ți spun cum arăta gașca care făcea pe vremuri emisiuni. Îi știu pe absolut toți. Am crescut cu ei. Aveam emisiune de la 10 la 13, nu aveam atâția ascultători , dar ne străduiam și noi.

Am avut o emisiune și sâmbătă noaptea, care se numea Romantic Line”, a spus Cătălin Măruță, la radio PRO FM.

„Mamă, cred că o grămadă de gacici îți făceai după emisiunea aia”, i-a replicat Andra soțului ei.

„Păi…trebuia să le consolez. Da, da, vorbim noi acasă. Ia să vedem”, i-a spus partenerul ei de viață.

„N-am eu treabă… bine că s-a întâmplat până să vină la mine, știi. Că după aceea a fost fericit și liniștit!”, a încheiat Andra.


Citește și: EXCLUSIV/Bogdan Munteanu, omul care știe tot ce se întâmplă cool în oraș. Fost politehnist, fost corporatist, acum promoter de underground


 

Citește mai multe despre discutii, gagici, Pro Fm și radio pe Libertatea.

Comentarii