Mergi direct la conținut »
Ce echipă antrenează Vladimir Drăghia la Exatlon. “Să țineți minte momentul ăsta“
Monden Libertatea > Entertainment > Monden > Ce echipă antrenează Vladimir Drăghia la Exatlon. “Să țineți minte momentul ăsta“

Ce echipă antrenează Vladimir Drăghia la Exatlon. “Să țineți minte momentul ăsta“

Surpriză pentru concurenții de la Exatlon, care în ediția de sâmbtă seara 26 ianuarie, au aflat cine sunt cei doi bărbați mascați, prezenți în Republica Dominicană.

Faimoșii și Războinicii au aflat că e vorba despre Vladimir Drăghia și Giani Kiriță, însă nu știau ce echipe vor pregăti fiecare dintre ei. În cele din urmă, Cosmin Cernat le-a dezvăluit celor prezenți cum se vor desfășura lucrurile de acum înainte.  Concurenții de la Exatlon 3 au aflat astfel că Vladimir Drăghia este antrenor la Faimoși, Giani Kiriță, la Războinici.

„Emoțiile sunt duble, triple, greu de exprimat în cuvinte. E un moment foarte frumos! Vladimir: Să țineți minte momentul ăsta! Mă încearcă aceleași sentimente din primul sezon, când făceam foamea. Ziceam că nu o să mai revin, dar se pare că ne îndrăgostim de locul ăsta. Oricât de greu v-ar fi acum, o să ajungeți să iubiți locul și experiența asta”,  a spus Cosmin Cernat la Kanal D.

„Bine v-am regăsit. Din fericire, am experiență ca antrenor. Sunt bucuros că am venit iar aici. Abia aștept să intru în pâine”,  a spus și Giani.

Citește și

Ce efecte produce creșterea euro: la o rată de 300 de euro plătim 960 de lei în plus pe an față de 2017; pentru un Logan dăm 1.960 de lei suplimentar

 

Close
Închide
  Close