MENIU CAUTĂ
05 Ian. 2014 12:55 , de Simona Josan

CE FACE ANDREEA MARIN, la o zi de la REVENIREA din LUNA DE MIERE?

Distribuie

Cu multe kilograme în minus faţă de astă-vară şi cu un tonus vizibil îmbunătăţit, Andreea Marin a revenit cu forţe proaspete din luna de miere. După ce de sărbători nu a stat departe de preparatele româneşti, pline de calorii, „Zâna” revine la regimul de viaţă sănătos, pe care şi l-a propus o dată cu începerea curei de detoxifiere, de acum câteva luni.
Şi are acelaşi îndemn şi pentru prietenii ei de pe Facebook.
Dragi prieteni, sărbătorile au trecut, de mâine vă sfătuiesc să reveniţi la sport şi la dieta unei vieţi sănătoase! Fructe, legume, seminţe, supe, dulciuri fără zahăr, mişcare, aer curat, dar şi zâmbetul ca exerciţiu zilnic, atitudine pozitivă, lecturi care să vă inspire, bucuria de a vă face timp pentru oamenii dragi şi pentru sufletul vostru, eu asta vă doresc! Alegeţi ce e bun pentru voi, refuzaţi ca alţii să aleagă pentru voi, ocoliţi ce vă face rău, înlocuiţi cu ceea ce va inspiră! Şi nu uitaţi: uneori e greu, alteori chiar foarte greu, dar NU EXISTĂ „NU SE POATE”, atâta timp cât eşti binecuvântat cu un trup sănătos! Un an mai bun!”, le-a scris „Zâna” pe Facebook.
Andreea Marin (39 de ani) s-a căsătorit pe 22 decembrie, de ziua ei, cu iubitul mai tânăr, fizioterapeutul Tunacy Ozturk, în vârstă de 28 de ani.

Comentarii