Mergi direct la conținut »
Ce a făcut Adina Buzatu pentru a avea tenul întinerit de sărbători
Monden Libertatea > Entertainment > Monden > Ce a făcut Adina Buzatu pentru a avea tenul întinerit de sărbători

Ce a făcut Adina Buzatu pentru a avea tenul întinerit de sărbători

Adina Buzatu a apelat la specialiștii din industria de frumusețe pentru a avea un ten întinerit de sărbători.Cunoscuta femeie de afaceri se poate lăuda acum o cu piele fermă și radiantă, cu riduri atenuate, perfect hidratată, după ce a urmat un tratament profesional neinvaziv, același la care au apelat în trecut și alte vedete cunoscute din showbiz, precum Adelina Pestrițu, Carmen Brumă, Patrizia Paglieri, Dana Războiu, Carmen Negoiță.

Este vorba despre  un tratament profesional de dublă ionizare dinamică îmbunătățirea aspectului pielii, până la perfețiune. Acesta se realizează cu un aparat special și cu produse ce hidratează și furnizează energie celulelor pielii, stimulând regenerarea, fiind o adevărată alternativă la medicina estetică.

Este știut faptul că, încă din copilărie, activitatea celulară se diminuează odată cu trecerea timpului. Celulele noastre pierd energie iar, implicit, diviziunea celulară este redusă, sinteza de fibre de elastină scade, iar semnele de îmbătrânire se instalează vizibil.

“Nimic nu este mai plăcut decât un tratament profesional după câteva zile stresante în care ai fost răcit, obosit și stresat. Pielea mea se simte senzațional acum!”, a scris Adina Buzatu pe pagina ei de socializare.

Citește și

Secureanu vrea să o ducă pe „Vrăbi” în Italia, de Sărbători. Instanța e de acord, DNA se opune. Prima ieșire din țară, după ce a fost acuzat că a delapidat Spitalul Malaxa cu 2 milioane de lei

 

Close
Închide
  Close