Mergi direct la conținut »
Ce intervenții estetice are Loredana Chivu. Le-a enumerat pe toate Galerie foto
9imagini
Monden Libertatea > Entertainment > Monden > Ce intervenții estetice are Loredana Chivu. Le-a enumerat pe toate

Ce intervenții estetice are Loredana Chivu. Le-a enumerat pe toate

[gallery columns="1" size="medium" ids="2521316,2521317,2521318,2521319,2521320,2521321,2521322,2521323,2521324"]

De Dana Aramă,

Loredana Chivu, una dintre cele mai provocatoare blonde din peisajul showbiz-ului românesc, a explicat exact câte operații estetice are.
Fostă asistentă de televiziune, Loredana Chivu este o apariție incendiară. Blonda și-a înnebunit fanii de-a lungul anilor cu aparițiile ei incendiare.
Voluptuoasa blondă a fost invitată la emisiunea „Răi da’ buni”, de la Antena Stars, unde a oferit detalii despre numărul intervențiilor estetice pe care și le-a făcut.
„Am o rinopastie, pentru că am fost obligată, nu puteam să respir. Am umblat şi la forma nasului. Am la sâni câteva operaţii pentru că am avut o problemă. În rest am injectări. Cinci operaţii, patru la sâni una la nas”, a dezvăluit Loredana Chivu.

Deși nu mai joacă rolul de asistentă TV de aproape patru ani, blondina continuă să fie extrem de activă online și să se ocupe și de o activitate… inedită! Conform celor de la cancan.ro, voluptoasa blondină s-ar ocupa de consilierea tinerelor care se apucă de videochat. Le învață cum să fie cât mai dezinvolte, dar și să câștige bani frumoși având mai multă încredere în atuurile proprii.


Citește și: VIDEO / Legea tuberculozei, vot favorabil în comisie. Bolnavii de TBC vor fi plătiţi pe toată perioada concediului şi vor primi normă de hrană


 

Close
Închide
  Close