Mergi direct la conținut »
Ce lecții de viață primește Nadine de la fiul ei. "Deseori mă ceartă... Of, pui de om"
Monden Libertatea > Entertainment > Monden > Ce lecții de viață primește Nadine de la fiul ei. "Deseori mă ceartă... Of, pui de om"

Ce lecții de viață primește Nadine de la fiul ei. „Deseori mă ceartă… Of, pui de om”

Nadine a făcut mărturisiri de suflet. Ea a vorbit despre lecțiile de viață pe care le primește de la fiul ei, Noah.

De Dana Aramă,

Nadine, pe numele ei întreg Nadine Voindrouh, s-a făcut remarcată în showbiz-ul din România după ce a partcipat la show-ul Școala Vedetelor. Ulterior, vedeta a prezentat numeroase emisiuni de televiziune. În viața privată, Nadine este căsătorită cu avocatul Dragoș Apostolescu, împreună cu care are un băiețel, Noah.

Despre lecțiile de viață pe care le primește de la băiețelul ei, Noah, a vorbit Nadine într-o postare pe care a făcut-o pe contul său de Facebook.

„Înțeleg de ce se schimbă cei mai mulți atunci când devin părinți. În cazul meu, nu am vrut că acțiunile mele să fie o povară pentru Noah. Nu vreau să fie nevoit să își croiască un drum în viață cu bucăți din lipsa mea de responsabilitate în spate. Dacă îi lăsăm, copiii scot ce-i mai bun din noi. Datorită lui Noah aleg în fiecare zi să mă ridic la nivelul lui de viziune asupra mea și a lumii.

Copiii noștri ne văd buni, copiii noștri ne iartă cu ușurință, copiii noștri ne împacă spunând că niște oameni mari: “”Lasă, mami, că o să fie bine, ai să vezi…” Îmi ascult copilul care deseori mă ceartă. Mă ceartă pentru că nu i-am spus mulțumesc lui tati pentru nu știu ce chestie, că am preferat să rămân acasă pentru a lucra, când ei s au dus în parc. Și zice: „te cert pentru că îți vreau binele”.. of ? Pui de om… ❤️”, a mărturisit nadine.


Citește și: Câte domnișoare de onoare a avut Valentina Pelinel și ce au făcut acestea imediat după nuntă | FOTO


 

Close
Închide
  Close