MENIU CAUTĂ
14 Dec. 2018 10:38

Ce lucrează Mariana Moculescu în Germania. Fosta soție a lui Horia Moculescu a surprins pe toată lumea

Distribuie

Mariana și Horia Moculescu au divorțat în 2000, iar de atunci fosta soție a compozitorului a decis să părăsească definitiv România. După ce a locuit o perioadă în Italia, bruneta s-a mutat în Germania și se pare că acum îi merge foarte bine.

Fosta soție a lui Horia Moculescu a mărturisit că sărbătorile o vor prinde departe de fiica ei,  Nidia (27 de ani). „Nu cred că voi veni de sărbători în România, nici nu am decis cu cine le voi petrece. Sunt stabilită în Munchen și mi-e foarte bine. Imediat ce am ajuns aici, mi-am găsit de muncă la un restaurant cu specific italienesc”, a declarat Mariana Moculescu pentru Click!

În vara acestui an, Mariana Moculescu și fiica ei, Nidia Moculescu, au fost protagonistele unui scandal monstru în culisele unei emisiuni de televiziune. Cele două și-au aruncat vorbe grele.

„Este de neiertat ce a făcut Horia Moculescu! Copilul ăsta e în halul asta numai din cauza lui. Moșul ăsta mi-a mâncat sufletul!… Uite ce ne-a făcut acest Moculescu. El ne-a separat”, a spus Mariana Moculescu.

Citește și

Cine este atacatorul din Strasbourg. Un localnic de 29 de ani, cunoscut de autorități pentru infracțiuni care nu au legătură cu terorismul

 

Citește mai multe despre Mariana Moculescu pe Libertatea.

Comentarii