Pulpă de Raţă, Cartofi Dauphinoise, varză caramelizată cu sos de fructe de pădure, Somon cu Creveti Black Tiger, legume dulci cu sos lemon butter, Roast Beef cu Sos Remoulade, Filé de Porc cu Sos de Prune, sunt câteva dintre preparatele alese pentru a delecta papilele gustative ale invitațiilor.

Pentru unul dintre cele mai fericite evenimente din viața lor, Gabriela și Tavi au avut de ales dintre mai multe preparate și s-au decis asupra unor preparate sofisticate și savuroase, un meniu modern, menit să satisfacă și cele mai pretențioase gusturi.

Cei doi au ales la pește să își răsfețe invitații cu un Somon însoțit de o delicatesă venita din Asia – Crevete Black Tiger și o garnitură cu legume dulci și sos lemon butter. Aperitivul ales este unul modern cu delicatese care cu siguranță îi vor încânta pe invitați. Tortul micuței Thea Iris Selena va fi unul special, atât în ceea ce privește gustul cât și design-ul, în ton cu tema petrecerii.

Citeşte şi:

Facebook plătește contractori externi pentru a transcrie convorbirile utilizatorilor. Autoritățile din Irlanda au demarat o investigație

Andreea Bălan și Andreea Antonescu au rupt tăcerea. De ce s-a destrămat trupa Andre. „Nu ne-am suportat ani de zile”

Anca Serea a născut o fetiță. Vedeta a devenit mamă pentru a șasea oară

Temperatura la care noul coronavirus poate muri în doar câteva minute, în condiții de laborator
GSP.RO

Temperatura la care noul coronavirus poate muri în doar câteva minute, în condiții de laborator

Horoscop 7 aprilie 2020. Fecioarele văd viitorul în tonuri sumbre
HOROSCOP

Horoscop 7 aprilie 2020. Fecioarele văd viitorul în tonuri sumbre