MENIU CAUTĂ

Ce proiect au împreună Dana Nălbaru și Dragoș Bucur

Distribuie

Dana Nălbaru și partenerul ei de viață, Dragoș Bucur, au fost invitați la emisiunea pe care Cătălin Măruță o moderează la Pro TV. Cei doi au vorbit despre un proiect pe care îl au împreună.

Cei doi au realizat un film care spune povestea a doi oameni ajunși la vârsta a treia.

„Proiectul este al meu, se numește Redescoperă iubirea. Am început anul trecut cu niște conferințe și acum o să avem și canal de Youtube. Dragoș într-adevăr m-a ajutat. El a regizat filmulețul – în care este vorba despre iarna vieții…
Pentru el cred că a fost foarte ușor să lucreze cu mine, pentru mine a fost îngrozitor să lucrez cu el. Eu sunt foarte mulțumită de ce a ieșit. Este primul film dintr-o serie de patru, care prezintă cele patru etape ale vieții „, a declarat Dana Nălbaru.


„Nu e un videoclip. E un film. dana a fost clientul în această situație, ea nu a jucat în clip, nu a cântat, a venit și a spus că așa vrea să fie filmul. Practic e un soi de debut al meu în regie. Este un film de nouă minute și jumătate cu doi actori extraordinari”, a menționat și Dragoș Bucur.

Dana Nălbaru este o cântăreață care s-a bucurat de mare suuces alături de trupa Hi-Q, din care a făcut parte. Dana Nălbaru formează una dintre cele mai frumoase familii alături de actorul Dragoș Bucur. Cuplul are trei copii, doi biologici: Sofia și Kadri, și unul înfiat – Roxana.

Citește și: Mihai Neșu și-a regăsit talentul copilăriei! A revenit la o veche pasiune, care putea să-i fie meserie: „Încerc să mă relaxez și să fac ceva util și pentru ceilalți”

 

Citește mai multe despre Dana Nălbaru și Dragoş Bucur pe Libertatea.

Comentarii