În urmă cu ani, pe când activa ca fotomodel, Valentina Pelinel avea doar 52 de kilograme. Anii au trecut, iar vedeta s-a căsătorit, a devenit și mamă. Silueta ei a trecut prin transformări majore, a luat peste 30 de kilograme în greutate când era însărcinată cu gemenele Rania și Indira.

Acum, soția lui Cristi Borcea face sacrificii pentru silueta ei. În fiecare zi merge la sală și are grijă la alimentație. „Mă chinui, mă abțin de la mâncare, merg în fiecare zi la sală. Vi se pare corect? Mă mai chinui pentru că îmi place să mănânc. Sunt gurmandă. Vă zic sincer că mai «scap» și eu.

Cel mai greu îmi este să renunț la pâine. La pâine caldă. Îmi aduce aminte de copilărie. Mă abțin cu greu și de la merdenelele alea calde, gogoși, covrigi. Ce mâncam noi când eram mici și plecam de la școală. Poftesc la carbohidrați”, a povestit Valentina Pelinel.

valentina-pelinel-silueta-5Icon photoVEZI GALERIA  FOTOPOZA 1 / 5

„După ce mănânc mă ia vinovăția și încep să calculez cât înseamnă, câte calorii am mâncat, mă gândesc cât trebuie să lucrez la sală. Dar îmi place. Sincer, acum, nu trebuie să te privezi chiar de tot. Dacă există un echilibru atunci e bine. Și în vacanțe mai pun un kilogram, două, apoi le dai jos. Important este să nu le ții acolo mult timp”, a mai completat ea.

Valentina Pelinel, mamă a trei copii

Se știe că Valentina Pelinel e căsătorită cu Cristi Borcea din anul 2018. Împreună au trei copii, pe Milan, băiatul cel mare, și gemenele Rania și Indira.

În prezent, Valentina Pelinel se concentrează la creșterea copiilor, spune că băiețelul este foarte cuminte, însă una dintre gemene e mai năzdrăvană. „Milan e foarte liniștit și cuminte, nu e el cel năzdrăvan! Una dinte fetițe e mai năzdrăvană, Rania! Eu sper să nu avem probleme cu ea, eu iau partea bună a lucrurilor! Sper să fie îndrăzneață și să se descurce în viață”, a mai declarat ea pentru click.ro.

Urmărește-ne pe Google News