Începând cu ora 22.00, la Kanal D, urmează o gală în care au loc dezvăluiri inedite. Jurații, concurentele, dar și telespectatorii vor afla ce se va întâmpla cu parcursul Andei Adam în această emisiune. Ba mai mult decât atât, nu lipsesc nici discuțiile contradictorii între concurentele concursului de modă.

Ilinca Vandici, prezentatoarea emisiunii, face un anunț, cu care-i lasă mască pe toți. „Am un anunț foarte important de făcut pentru toață lumea!”, a spus moderatoarea competiției. Anda Adam, foarte emoționată, abia reușește să spună câteva cuvinte, după care o îmbrățișează pe Ilinca Vandici: „A fost o reală plăcere pentru mine să împart acest platou cu voi toți!”, spune ea.

Concurentele sunt cuprinse de multe emoții și unele izbucnesc și în lacrimi, scrie wowbiz.ro. Rămâne de văzut ce se va întâmpla în seara aceasta.

anda-adam-anunt-bravo-ai-stilIcon photoVEZI GALERIA  FOTOPOZA 1 / 8

Competiția „Bravo, ai stil! Celebrities” poate fi urmărită de miercuri până vineri, începând cu ora 22.30, iar sâmbăta, de la 22.00, are loc gala săptămânii, la Kanal D.

Anda Adam, în conflict cu Amna la „Bravo, ai stil!”

Recent, un conflict a izbucnit între Anda Adam și Amna, noua concurentă a show-ului de modă de la Kanal D. Anda a acuzat-o pe Amna că își dorește ca printr-un conflict căutat cu ea să-și promoveze noua melodie, iar artista a răbufnit. „Deci chiar m-a enervat, nu… Cred că s-a aflat că am țipat la tine în spate”, a spus Amna în emisiunea de la Kanal D.

„Am ciufulit-o. Fata și-a lansat o piesă nouă. Acum știi cum e”, a declarat Anda Adam în platou, în fața prezentatoarei Ilinca Vandici. „De aia m-am certat cu tine ca să am succes cu piesa asta, ce nu înțelegi?”, i-a răspuns Amna cu voce tare și foarte nervoasă.

Urmărește-ne pe Google News