De Livia Lixandru,

„Are o perioadă foarte proastă pentru relaţii. Perioada în care se află acum nu este foarte bună până la 37 de ani. Este bună, însă, pentru călătorii. Este admirată şi atunci când dă ceva de pomană îşi îmbunătăţeşte viaţa. Este într-o perioadă nefavorabilă, singura modalitate de a-şi găsi un partener este să nu caute pe cineva pentru fluturi în stomac, ci ca pe un partener de viaţă. Nu doar dânsa este penalizată, ci şi unii membri din familie nu sunt de acord cu dânsa. După vârsta de 37 de ani urmează o perioadă foarte bună pentru dânsa. Trebuie să-şi aleagă bine relaţiile. Elementul care îi aduce succes lipseşte şi trebuie să şi-l aducă. Trebuie ori să-şi shimbe garderoba şi să poarte culoare verde, ori să se înconjoare de oameni care să o ajute, a spus Marian Golea la Antena Stars.

„Nu prea cred în lucrurile astea, eu cred că ce ţi-e dat de la Bunul Dumnezeu cam asta este, dar asta cu noroc e şi cum şi-l mai face şi omul şi ce-ţi faci cu mâna ta se numeşte lucru manual”, a spus Maria ConstantinArtista și Marcel Toader au divorțat în sfârșit, pe 23 ianuarie,  după ce afaceristul și-a acuzat soția în repetate rânduri, de infidelitate. Artista este o femeie liberă, iar astăzi a confirmat divorțul.

Citește și

VIDEO/ Imperiul imobiliar al familiei Dragnea. Aproape toate proprietăţile au fost obţinute şi sunt administrate prin intermediul unor firme

 

Și-a prins iubitul că o înșală cu ajutorul unei aplicații. Greșeala pe care a făcut-o bărbatul
GSP.RO

Și-a prins iubitul că o înșală cu ajutorul unei aplicații. Greșeala pe care a făcut-o bărbatul

Horoscop 12 decembrie 2019. Capricornii au parte de o zi dificilă
HOROSCOP

Horoscop 12 decembrie 2019. Capricornii au parte de o zi dificilă