Mergi direct la conținut »
Ce se întâmplă de fapt între Bianca Drăgușanu și Philipp Plein. Botezatu a confirmat. “Eu am văzut mesaje “
Monden Libertatea > Entertainment > Monden > Ce se întâmplă de fapt între Bianca Drăgușanu și Philipp Plein. Botezatu a confirmat. “Eu am văzut mesaje “

Ce se întâmplă de fapt între Bianca Drăgușanu și Philipp Plein. Botezatu a confirmat. “Eu am văzut mesaje “

Ce se întâmplă de fapt între Bianca Drăgușanu și Philipp Plein. Răzvan Botezatu, cel care o cunoaște foarte bine pe fosta iubită a lui Victor Slav, a confirmat că designerul a pus de mult timp ochii pe vedetă.

„Pot să ți le confirm că sunt adevărate pentru că eu am văzut mesaje. Și nu de acum, de foarte mult timp. Dar ea nu prea l-a băgat în seamă, că atunci când știi cine este Philipp Plein… Omul se ține de Bianca de foarte mult timp. Nu există Instastory fără să o laude, să-i facă complimente, dar ea nu-i răspunde. Acum vom vedea ce se va întâmpla, dacă Bianca va ceda sau nu”, a spus Răzvan Botezatu, la „Star Matinal”.

Bianca Drăgușanu, despre semnele care trădează că ești îndrăgostit.

Recent, Sânziana Buruiană a fost invitată să comenteze relația Biancăi cu Tristan tate. Blonda nu s-a abținut de la critici „Sunt niște băieți de oraș care își doresc și ei un trofeu. Eu sper ca Bianca să nu-i mai bage în seamă! Având în vedere că ai un copil și așa, eu cred că nu ar trebui să se orienteze spre astfel de băieți de oraș. Fetița când va fi mare va vedea toate aceste lucruri și eu zic că nu poți să te duci din floare în floare, ca să zic așa. Părerea mea este că nu e ok”, a spus Sânziana Buruiană, despre alegerea Biancăi Drăgușanu de a fi  cu Tristan Tate.

Andreea Mantea este cea care îi va lua locul Biancăi Drăgușanu la cârma emisiunii „Te vreau lângă mine”. Bruneta s-a arătat încântată de noua provocare. Recent, Andreea rămăsese fără emisiunea „WOWBiz”, pe care o prezenta alături de Victor Slav.

Citește și

INVESTIGAȚIE EXCLUSIVĂ / Inculpați interceptați de DNA când povestesc intervențiile la Firea&Pandele!

 

Close
Închide
  Close