“Nu-mi vine să cred că toate acele trăiri și emoții au ajuns la cei de acasă și, acum, mai avem un pic și încheiem acest capitol.

Mă bucur să știu că sunt oameni care și-au găsit sufletul-pereche și că am fost și eu o parte din bucuria lor. Se vor întâmpla lucruri emoționante și neașteptate în ultimul episod și abia aștept reacția celor de acasă”, spune Geanina Ilies.

Deciziile luate de concurenți

Dacă Alexandra și Călin și-au exprimat dorința de a întemeia o familie, urmează să vedem ce alegeri vor face și ceilalți gospodari.

Tudor va avea parte de un final neașteptat, iar în ferma de struți vom vedea dacă părerea tatălui lui Radu va cântări în decizia gospodarul. “Sper să obțină ceea ce vrea, dar nu de la mine”, va spune Radu.

Biagio îl va cunoaște pe cel mai important bărbat din viața Valericăi: fiul său. Părerea băiatului va fi una importantă în povestea celor doi.

“Dacă timpul ar fi un avion, mi-aș dori să fie ea pilotul. Crețica rămâne o persoană specială pentru mine!”, va spune italianul. Dacă relația lor va merge mai departe, aflăm în ultima ediție a acestui sezon.

Citeşte şi:

SURSE MEDICALE: ÎPS Pimen a primit trei doze de plasmă convalescentă, cel mai nou tratament anti-COVID din România. Primul pacient tratat astfel a ieșit de la Terapie Intensivă

Ioana și Ilie Năstase divorțează, deși declarase că plănuiesc nunta. Soția fostului tenismen s-ar fi săturat de violența verbală

Un fost corporatist și o asociație fac școala online accesibilă pentru elevii din Rudeni, Chitila. Primele tablete au ajuns la copii: “De ce plângeţi, domnu’ învăţător?”

S-a lăsat fotbal la 26 de ani și s-a făcut șofer pe camion: „Nu îmi e rușine”. Cât câștigă acum pe lună
PARTENERI - GSP.RO
S-a lăsat fotbal la 26 de ani și s-a făcut șofer pe camion: „Nu îmi e rușine”. Cât câștigă acum pe lună
Horoscop 5 iulie 2020. Leii au nevoie de echilibru, care e greu de obținut și greu de menținut
HOROSCOP
Horoscop 5 iulie 2020. Leii au nevoie de echilibru, care e greu de obținut și greu de menținut