Filme Netflix septembrie 2022. Descoperă lista cu cele mai noi filme și seriale pe care le poți urmări începând din septembrie. Vezi și cu ce coduri secrete pe Netflix poți accesa mai multe filme și seriale.

Filme noi Netflix – septembrie 2022

Netflix lansează începând cu luna septembrie o serie de filme și seriale noi pe toate gusturile. Iată-le pe cele mai importante dintre ele:

Do Revenge – din 16 septembrie

Filme Noi Netflix – Do revenge Trailer

Drea se află la apogeul popularității ei din perioada liceului, fiind eleva alfa a campusului, totul până când întreaga ei viață este distrusă de faptul că, cel mai probabil, Max, iubitul ei și „regele” liceului, face publică o înregistrare cu scene de sex care o înfățișează. Abia transferată și plină de stângăcie, Eleanor se înfurie când află că urmează să fie colegă cu Carissa, care a terorizat-o în trecut și care a lansat un zvon oribil despre ea într-o tabără de vară, pe când aveau amândouă doar 13 ani. După o întâlnire clandestină pe terenul de tenis, Drea și Eleanor formează o prietenie secretă și neașteptată pentru a se răzbuna pe cei care le-au terorizat.

Reportaj Libertatea la punctul pe unde fug rușii în Finlanda, înainte ca și aici să se închidă granița: „Mama este fan absolut al lui Putin, dar mi-a zis să plec din țară”
Recomandări
Reportaj Libertatea la punctul pe unde fug rușii în Finlanda, înainte ca și aici să se închidă granița: „Mama este fan absolut al lui Putin, dar mi-a zis să plec din țară”

Cu acțiunea plasată în al doilea an de liceu și regizat de Jennifer Kaytin Robinson, Do Revenge este o comedie neagră în stilul lui Hitchcock, având cele mai înfricoșătoare protagoniste posibile: niște adolescente. Distribuția filmului este completată de Rish Shah, Talia Ryder, Jonathan Daviss, Maia Reficco, Paris Berelc, Alisha Boe și Sophie Turner, scenariul fiind semnat de Celeste Ballard și Jennifer Kaytin Robinson.

Blonde – din 28 septembrie

Blonde trailer Netflix

Bazat pe un bestseller semnat de Joyce Carol Oates, Blonde prezintă într-o manieră nouă și îndrăzneață viața lui Marilyn Monroe, una dintre cele mai mari legende de la Hollywood. De la copilăria volatilă a micuței Norma Jeane, la drumul spre celebritate și complicata ei viață amoroasă, Blonde transformă granița dintre realitate și ficțiune într-o zonă difuză și explorează prăpastia din ce în ce mai adâncă dintre persoana publică și cea privată. Regia și scenariul îi aparțin lui Andrew Dominik. Ana de Armas se află în centrul distribuției care îi include pe Bobby Cannavale, Adrien Brody, Julianne Nicholson, Xavier Samuel și Evan Williams.

Mobilizarea parțială, referendumurile din teritoriile ocupate și șantajul nuclear sunt strâns legate între ele. Noul scenariu al Kremlinului, văzut din Ucraina
Recomandări
Mobilizarea parțială, referendumurile din teritoriile ocupate și șantajul nuclear sunt strâns legate între ele. Noul scenariu al Kremlinului, văzut din Ucraina

The Empress – din 29 septembrie

The Empress – Netflix

Când tânăra rebelă Elisabeta (SISI) îl întâlnește pe Franz, împăratul Austriei, povestea de dragoste intensă dintre cei doi zguduie din temelii polii de putere de la curtea vieneză. După nuntă, tânăra împărăteasă trebuie să se impună nu doar în fața soacrei, suverana însetată de putere, Sophie, ci și în fața fratelui lui Franz, Maxi, care visează și el la tron (și la Sisi). Pe măsură ce trupele inamice se adună la granițele Imperiului Habsburgic, locuitorii Vienei se revoltă împotriva împăratului. Elisabeta trebuie să afle în cine poate avea încredere și cât de mare este prețul pe care trebuie să-l plătească pentru a fi o împărăteasă în adevăratul sens al cuvântului și o rază de speranță pentru oameni.

Seriale noi Netflix – septembrie 2022

Off the Hook – din 1 septembrie

Văzând că relația lor cu internetul este toxică, colegele de cameră Léa și Manon decid să facă imposibilul și să renunțe la dispozitive timp de 30 de zile.

Ziar din Ungaria, despre dezvăluirile din Libertatea: „Mișmaș obraznic. În timp ce Putin amenință cu arma nucleară, armata română vrea să mute un radar NATO pentru un depozit Lidl”
Recomandări
Ziar din Ungaria, despre dezvăluirile din Libertatea: „Mișmaș obraznic. În timp ce Putin amenință cu arma nucleară, armata română vrea să mute un radar NATO pentru un depozit Lidl”

Buy my House – serial nou Netflix- din 2 septembrie

Serial nou Netflix- trailer

Proprietari americani de case își prezintă proiectele unui număr de patru magnați imobiliari, în speranța că vor încheia instant o afacere care le va schimba viața.

Devil in Ohio

Devil in Ohio – trailer Netflix

Un nou serial Netflix, din 2 sptembrie. Hotărâtă să protejeze o tânără care a scăpat dintr-un cult misterios, o psihiatră îi oferă adăpost fetei, punându-și viața și familia în pericol.

Fabulous Lives of Bollywood Wives – sezonul 2

Un sezon cu noi începuturi în care soțiile își redefinesc relațiile, cariera și scopurile personale, toate pe fondul autentic al unor ironii obraznice și camaraderești. Din 2 septembrie, pe Netflix.

Fakes

Adolescentele Zoe și Becca, bune prietene, creează un imperiu al buletinelor false, dar de îndată ce afacerea înflorește, viețile lor de infractoare devin copleșitoare. Serial nou Netflix, din 2 septembrie.

You’re Nothing Special

Trailer – Serial nou Netflix

Viața în noul orășel al Amaiei devine mult mai palpitantă după ce la școală începe să circule zvonul că fata a moștenit talentele magice ale bunicii ei. Pe Netflix, din 2 septembrie.

Entrapped

În acest serial derivat din „Trapped”, Andri și Hinrika anchetează moartea membrului unui cult legată de disputa teritorială a unor motocicliști și dispariția unei femei. Serial nou Netflix, din 8 septembrie.

Cobra Kai – Sezonul 5

Terry instaurează un nou regim la Cobra Kai, iar Daniel, Johnny și un vechi aliat își unesc forțele într-o luptă care depășește cu mult limitele sălii de antrenament.

Merli. Sapere Aude – sezonul 2

După ce primește vești care îi schimbă viața, Pol se chinuie să găsească o nouă normalitate. Între timp, colegii săi au de trecut obstacole personale și academice. Din 9 septembrie.

Narco – Saints

Narco Saints – Trailer Netflix

Un antreprenor de rând se alătură unor trupe secrete care au misiunea să captureze un baron al drogurilor sud-coreean activ în America de Sud. Bazat pe evenimente reale. Pe Netflix, din 9 septembrie.

Heartbreak High

O pictură murală incendiară scoate la iveală toate aventurile romantice secrete din liceul Hartley. Ca urmare, Amerie, artista în cauză, începe să fie tratată ca paria. Serial nou Netflix, din 14 septembrie.

The Lorenskog Disappearance

Când soția unui miliardar dispare, poliția norvegiană caută să afle adevărul și se confruntă cu presa dezlănțuită și cu informatori mincinoși. Bazat pe evenimente reale. Din 14 septembrie.

Fate: The Winx Saga: Sezonul 2

Elevii de la Alfea trebuie să apere Solaria de puternicii dușmani care ar putea deja să se afle în școală. Bloom încearcă să-și controleze puterile. Din 16 septembrie.

Love is blind: atfter the altar: Sezonul 2

Love is Blind – trailer Netflix

Începe o nouă călătorie pentru cei singuri care caută iubirea transformatoare, dar „oarbă”. Cine va găsi dragostea și cine va suferi de pe urma ei? Din 16 septembrie, pe Netflix.

Santo – Film serial nou pe Netflix

Doi polițiști (Bruno Gagliasso, Raúl Arévalo) trebuie să facă echipă pentru a-l prinde pe cel mai căutat baron al drogurilor din lume, fără să știe măcar cum arată. Din 16 septembrie

Thai Cave Rescue

O lume întreagă se mobilizează pentru a salva o echipă de fotbal thailandeză și pe antrenorul acesteia, rămași captivi în peștera Tham Luang. Bazat pe evenimente reale. Din 22 septembrie.

The Girls in the Back

Cinci femei trecute de 30 de ani, prietene din liceu, se întâlnesc pentru escapada lor anuală. Însă anul acesta, una dintre ele tocmai a fost diagnosticată cu cancer. Din 23 septembrie.

Dynasty: Sezonul 5

Jocurile de putere duse la un nou nivel, rivalitățile între frați și sabotajul permanent sunt un semn că familiile Colby și Carrington nu vor avea liniște sezonul acesta. Din 24 septembrie

Inside the World’s Toughest Prisons – Sezonul 6

Raphael Rowe, un fost deținut condamnat pe nedrept, își continuă investigația în formidabilele închisori din Bosnia și Herțegovina, Cipru, Grecia și Moldova. Din 28 septembrie.

Entergalactic

Muzica, arta și moda se întâlnesc în acest lungmetraj animat care spune povestea a două suflete creative, aflate în căutarea iubirii în New York. Din 30 septembrie.

Filme noi pe Netflix

Love in the Villa

Călătoria de vis a lui Julie la Verona ia o întorsătură neașteptată când descoperă că vila pe care a închiriat-o e ocupată deja de un străin iritant de atrăgător. Film nou pe Netflix, din 1 septembrie.

Diorama

Neînțelegerile și tentațiile apar la fiecare pas, iar căsnicia cândva pasională a unui cuplu își pierde scânteia, iar declinul este descris prin diorame amuzante. Film nou pe Netflix, din 6 septembrie.

No limit

O dramă romantică încântătoare cu o scufundătoare extrem de talentată, care găsește dragostea profundă și distructivă cu instructorul, un recordmen la ținut respirația. Film npu Netflix, din 9 septembrie.

The Catholic Scholl

În 1975, trei elevi de la un prestigios liceu catolic din Roma comit o crimă înfiorătoare, care le șochează colegii și comunitatea. Film nou Netflix din 14 septembrie.

Mirror, Mirror

Cinci angajați se luptă cu propriile dorințe certându-se singuri în oglindă, înaintea petrecerii aniversare de 50 de ani a companiei lor de cosmetice. Film nou Netflix, din 16 septembrie.

A jazzman’s blues

Povestea despre iubiri interzise și drame de familie semnată de Tyler Perry dezvăluie 40 de ani de secrete și minciuni pe acorduri de juke joint blues din sud-estul SUA. Film nou Netflix, din 23 septembrie.

Lou

O pensionară morocănoasă care trăiește o viață liniștită alături de câinele ei înfruntă natura și propriul trecut când fetița unei vecine e răpită în timpul unei furtuni. Film nou Netflix, din 23 septembrie.

The Festival of troubadours

Film nou – trailer Netflix

Reîntâlnirea neașteptată dintre un muzician itinerant și fiul lui deschide răni vechi atunci când aceștia pornesc într-o călătorie lungă spre un festival al trubadurilor.

End of the Road

Recent rămasă văduvă, Brenda luptă să-și protejeze familia în timpul unei excursii terifiante, în care o crimă și o geantă cu bani pierdută îi expune unui pericol mortal. Din 9 septembrie.

Broad Peak

După ce urcă pe muntele Broad Peak, Maciej Berbeka află că urcușul până în vârf a fost incomplet. După 25 de ani, el vrea să termine ce a început. Film nou Netflix, din 14 septembrie.

I used to be famous

I used to be famous trailer Netflix

O fostă vedetă dintr-o trupă de băieți primește o a doua șansă neașteptată după ce creează o legătură cu un tânăr toboșar talentat. Din 16 septembrie.

The Perfumer

Pentru a-și recăpăta mirosul și a-și recâștiga iubitul, o detectivă își unește forțele cu un parfumier care folosește metode letale pentru a crea parfumul perfect. Din 21 septembrie.

Athena

Un băiat este ucis în mod tragic în cartierul Athena. Războiul izbucnește, iar frații săi mai mari sunt protagoniștii conflictului. Din 23 septembrie.

Fullmetal Alchemist in the Final Alchemy

Călătoria lungă și sinuoasă a fraților Elric se încheie în această ultimă parte de poveste, în care cei doi înfruntă o amenințare nepământeană la adresa întregii țări. Din 24 septembrie.

Netflix Comedy Specials

Nick Kroll: Little Big Boy

Un nou spectacol de stand-up oferit de Nick Kroll.


Urmărește-ne pe Google News
Comentează

Loghează-te în contul tău pentru a adăuga comentarii și a te alătura dialogului.

Noi imagini cu bătaia dintre Anamaria Prodan și Reghecampf » De la ce a plecat totul
GSP.RO
Noi imagini cu bătaia dintre Anamaria Prodan și Reghecampf » De la ce a plecat totul
PROBLEME în cuplul regal! Decizia şoc luată de Regele Charles. Camillei nu i-a picat deloc bine
Playtech.ro
PROBLEME în cuplul regal! Decizia şoc luată de Regele Charles. Camillei nu i-a picat deloc bine
Acum totul e clar! Ce s-a întâmplat cu Patrick Mouratoglou și soția, după divorțul Simonei Halep
Viva.ro
Acum totul e clar! Ce s-a întâmplat cu Patrick Mouratoglou și soția, după divorțul Simonei Halep
Scandal răsunător în gimnastică: Amalia, o sportivă de 15 ani, ar fi amenințat că se sinucide din cauza abuzurilor de la antrenamente
Observatornews.ro
Scandal răsunător în gimnastică: Amalia, o sportivă de 15 ani, ar fi amenințat că se sinucide din cauza abuzurilor de la antrenamente
VIDEO | Avionul din care au căzut bucăți de metal, la scurt timp după decolare. A lăsat în urmă „jet de scântei”
Știrileprotv.ro
VIDEO | Avionul din care au căzut bucăți de metal, la scurt timp după decolare. A lăsat în urmă „jet de scântei”
Video şoc! Avem imaginile bătăii dintre Reghe şi Prodanca în plină stradă! Atenţie, filmare cu puternic impact emoţional! Exclusiv.
FANATIK.RO
Video şoc! Avem imaginile bătăii dintre Reghe şi Prodanca în plină stradă! Atenţie, filmare cu puternic impact emoţional! Exclusiv.
Video complet! Ce se întâmplă cu câteva secunde înainte de bătaia dintre Anamaria Prodan şi Laurenţiu Reghecampf. Abia apoi totul a escaladat în violenţă: "Ai filmat?"
Orangesport.ro
Video complet! Ce se întâmplă cu câteva secunde înainte de bătaia dintre Anamaria Prodan şi Laurenţiu Reghecampf. Abia apoi totul a escaladat în violenţă: "Ai filmat?"
Horoscop 25 septembrie 2022. Berbecii au la dispoziție o zi care aduce un dinamism special, care îi invită la modificarea condițiilor de trai
HOROSCOP
Horoscop 25 septembrie 2022. Berbecii au la dispoziție o zi care aduce un dinamism special, care îi invită la modificarea condițiilor de trai
Zenbook Pro 14 Duo OLED (UX8402): device-ul de care nu vei dori să te desprinzi
PUBLICITATE
Zenbook Pro 14 Duo OLED (UX8402): device-ul de care nu vei dori să te desprinzi