Jorge a colaborat mulți ani de zile cu Antena 1, a apărut la „Te cunosc de undeva!”, iar apoi a trecut la Pro TV, unde a moderat emisiunea „Vorbește lumea” și a fost prezentator la „Masked Singer”. De ceva vreme, nu mai apare pe micul ecran în rolul de gazdă.

Acum a dezvăluit ce se întâmplă. „Deocamdată sunt liber de contract. Propuneri au tot venit însă nu s-au aliniat planetele. Mi-ar plăcea să am din toamnă un proiect însă toate se întâmplă cu un motiv sau mai multe. Vedem ce se întâmplă.”, a spus el.

jorge-revenire-la-tv-6Icon photoVEZI GALERIA  FOTOPOZA 1 / 6

În această perioadă, el dedică mult timp familiei. Vor merge și într-o vacanță de vară. „Este rezervată din februarie vacanța de vară cu copiii, însă mereu mai dăm o fugă la mama în Constanța pentru că avem norocul să avem cazare și mâncare gratuită la mare. ?. Mama, te iubesc!”, a mai spus el pentru aceeași sursă.

George Papagheorghe, cunoscut cu numele de scenă de Jorge, este împlinit cu viața lui profesională, dar și cu cea personală. El este tatăl a trei copii: Karina, David și Ilinca. Karina este fiica acestuia din căsnicia cu Alina Laufer, David este băiețelul cântărețului cu actuala soție, Ramona Prodea, iar Ilinca este fiica soției dintr-o relație anterioară.

Urmărește-ne pe Google News