Mergi direct la conținut »
Ce spune Răzvan Mazilu despre Nico. “În timpul repetițiilor am descoperit că…”
Monden Libertatea > Entertainment > Monden > Ce spune Răzvan Mazilu despre Nico. “În timpul repetițiilor am descoperit că…”

Ce spune Răzvan Mazilu despre Nico. “În timpul repetițiilor am descoperit că…”

Ce spune Răzvan Mazilu despre Nico. Artista joacă în noul musical, „Zaraza”, de la Teatrul Toma Caragiu din Ploiești, spectacol regizat de Răzvan Mazilu, reputatul dansator, coregraf și regizor, supranumit “Pionierul genului musical în România”.

De Livia Lixandru,

Artista interpretează rolul lui Silly Vasiliu, cea care a fost vedeta, steaua Teatrului de revistă Alhambra din București. Silly a fost cântăreață, actrită, personalitate complexă extrem de iubită de public, cea care a lansat celebrul șlagăr „Suflet candriu de papugiu” și a jucat în primele filme din cinematografia română, alături de Grigore Vasiliu-Birlic.

Despre colaborarea cu Nico, Răzvan Mazilu are numai cuvinte de laudă. „Mi s-a părut mai mult decât nimerită distribuirea lui Nico în acest rol deoarece și ea este o vedetă îndrăgită și răsfățată de marele public. Lucrăm pentru prima dată împreună și Nico este, așa cum îmi imaginam, o profesionistă autentică, o artistă cu o charismă ce trece imediat rampa și crează emoție în jurul ei. Este un artist total și un om cu un caracter pe măsura talentului: modestă dar cunoscându-și bine valoarea, generoasă și pozitivă, o artistă cu simțul construirii și care își respectă meseria și nu are absolut deloc aere de vedetă. În timpul repetițiilor am descoperit cu plăcere că are și mult umor, știe să destindă atmosfera, ceea ce pe mine mă ajută foarte mult în construirea spectacolului”, declară Răzvan Mazilu.

Citește și

Cine este subofițerul MApN din Dâmbovița care și-a ucis iubita din gelozie. Militarul trecuse toate testările psihologice

VIDEO/Nostalgiile lui tanti Lili, liftiera cu goblenuri din ”Lăptăria lui Enache”. ”Pe Tudor Chirilă și pe Ștefan Bănică i-am crescut de mici…”

Close
Închide
  Close