Mergi direct la conținut »
Ce spune Sore despre relația cu iubitul ei, avocatul Mircea Julean. „Vezi omul că minte, îl vezi după față”
Monden Libertatea > Entertainment > Monden > Ce spune Sore despre relația cu iubitul ei, avocatul Mircea Julean. „Vezi omul că minte, îl vezi după față”

Ce spune Sore despre relația cu iubitul ei, avocatul Mircea Julean. „Vezi omul că minte, îl vezi după față”

Sore este una dintre cele mai iubite și apreciate artiste din România și trăiește o frumoasă poveste de dragoste alături de avocatul Mircea Julean. Cei doi au împreună o fetiță, însă până acum nu au făcut pasul cel mare.

Într-un interviu acordat pentru Star Matinal,  Sore a mărturisit  că  există loc întotdeauna pentru gelozie în relația ei.  Anul acesta, interpreta va petrece 1 Mai singură, pentru că iubitul ei va pleca împreună cu băieții la mare.

„Da… există o fărâmă de gelozie, mai ales când pleacă cu băieţii de 1 mai la mare! Nu mă duc cu el, se duce şi el cu băieţii! Avem amândoi aşa un simţ, mă ghidez după intuiţie. Dar vezi omul care minte, îl vezi după faţă. Poate doar nu vrei să îl crezi”a declarat Sore la Star Matinal.

Citește și

Secretul relației perfecte. 1.500 de persoane îți dau toate sfaturile de care ai nevoie pentru a fi fericit în cuplu. Care sunt cele 13 „reguli”

Close
Închide
  Close