Mergi direct la conținut »
Ce studii are Mircea Badea. La ce vârstă s-a angajat
Monden Libertatea > Entertainment > Monden > Ce studii are Mircea Badea. La ce vârstă s-a angajat

Ce studii are Mircea Badea. La ce vârstă s-a angajat

Toată lumea îl știe pe Mircea Badea din postura de realizator și prezentator de televiziune, însă puțină lume știe ce facultate a terminat acesta.

De Dana Aramă,

Mircea Badea este cunoscut ca prezentator de televiziune, însă acesta nu a terminat vreo facultate de jurnalism. Mircea Badea a terminat Liceul de Informatică, după care și-a continuat studiile la facultatea de Cibernetică din cadul ASE, pe care a și absolvit-o.

S-a angajat încă de la vârsta de 19 ani și a lucrat la Radio Total, după care a ajuns să prezinte emisiunea matinală de la postul de televiziune Tele 7 abc, alături de buna sa prietenă Teo Trandafir.

Mircea Badea este prezent pe micile ecrane de foarte mulți ani, fiind unul dintre cei mai cunoscuți oameni de televiziune de la noi.  De ani buni, este  realizatorul emisiunii „În gura presei”, de la postul de televiziune Antena 3. În plan personal, Mircea Badea formează un cuplu cu prezentatorul de televiziune Carmen Brumă. Cei doi au împreună un băiețel, Vlad.


Citește și: VIDEO/ Mesaj neașteptat în redacția Libertatea al purtătorului de cuvânt al BOR. Patriarhul îi ceartă pe preoții „inchizitori” și îi apără pe credincioși!


 

Close
Închide
  Close