Mergi direct la conținut »
Ce ținute a purtat Iuliana Tudor la Cerbul de Aur 2019.  Cele trei rochii poartă semnătura unui singur designer
Monden Libertatea > Entertainment > Monden > Ce ținute a purtat Iuliana Tudor la Cerbul de Aur 2019. Cele trei rochii poartă semnătura unui singur designer

Ce ținute a purtat Iuliana Tudor la Cerbul de Aur 2019. Cele trei rochii poartă semnătura unui singur designer

Așa cum ne-a obișnuit, de câțiva ani încoace, Iuliana Tudor a fost gazda serii de gală din ultima zi a Festivalului Cerbul de Aur, cea dedicată muzicii populare. Cu această ocazie, vedeta TVR a purtat mai multe ținute.

De Dragoș Tănase,

Cele trei rochii cu care Iuliana Tudor a apărut pe scena Cerbului de Aur din acest an poartă semnătura designerului Rhea Costa.

Dacă în prima parte, vedeta a purtat o rochie fucsia vaporoasă, care a dat o notă de eleganță deschiderii spectacolului, în cea de a doua parte a îmbinat modernul cu tradiționalul, purtând o frumoasă ie albastră stilizată cu pantaloni de piele.

În cea de-a treia parte, designerul Rhea Costa a propus o cămașă lungă albă din bumbac, brodată manual, la mâneci.

Piața Sfatului din Brașov a fost arhiplină la spectacolul „Lume, lume, soro lume”, pregătit de Televiziunea Română, în încheierea ediției 2019 a festivalului.

Nume de top din industria muzicală românească au urcat pe scenă și au adus în fața publicului momente inedite de muzică lăutărească veche, folclor reinterpretat, dar și folclor autentic, în cea de-a treia parte.

„Mulțumesc tuturor românilor care ne-au urmărit aseară, într-un număr impresionant, cifrele de audiență au fost remarcabile. Mulțumesc echipei cu care am lucrat de mai bine de trei luni pentru a construi un spectacol care s-a adresat tuturor generațiilor. Felicitări artiștilor, orchestrei și Televiziunii Române”

Iuliana Tudor:
Close
Închide
  Close