MENIU CAUTĂ
25 Iul. 2013 10:03 , de Simona Josan

CE VEDETĂ şi-a TATUAT numele COPILULUI ei? Află aici!

Distribuie

Ellie White lanseaza prima colaborare cu un artist international. Este vorba de „Feel”, o piesa pe care a inregistrat-ocu renumitul DJ portughez Kourosh Tazmini si care reprezinta un preambul la un nou proiect muzical pe care artista il va lansa in aceasta iarna.
Noua melodie interpretata de Ellie White este destinata pietei internationale fiind deja inclusa in playlistul celor mai importante cluburi din peninsula Iberica si din Olanda.
Aşa că, pentru a sarbatori proiectul muzical, dar si aniversarea a opt luni de viata a baietelului ei, Ellie White a decis sa isi faca un tatuaj cu totul special. Si-a inscriptionat pe antebratul stang numele micutului, Mihai Andrei.
„Pana de curand nu eram un mare fan al tatuajelor, insa am facut o exceptie de dragul baietelului meu. Este viata si sufletul meu si imi doresc sa il am langa mine tot timpul, chiar si prin intermediul acestui tatuaj”, declara artista.
Ellie White pregateste pentru aceasta toamna noi proiecte muzicale importante. „Va urma o perioada mai plina ca niciodata! Am muncit in ultimele luni foarte mult pentru asta! Abia astept sa va spun despre ce este vorba!”, adauga vedeta.
Citeşte şi:

  • Şi-a afişat FUNDUL în pantaloni strâmţi, pe scenă la Liberty Parade | FOTO
  • Încă o vedetă, despre DIVORŢ: „Decât singurătate în doi, mai bine o iau de la capăt”

Citește mai multe despre Ellie White pe Libertatea.

Comentarii