Mergi direct la conținut »
Ce vedete și-au văzut proprietățile din California făcute scrum. Locuințe de milioane de euro au fost arse din temelii
Monden Libertatea > Entertainment > Monden

Ce vedete și-au văzut proprietățile din California făcute scrum. Locuințe de milioane de euro au fost arse din temelii

Incendiile devastatoare din California au făcut peste 30 de victime, alte circa 200 de persoane sunt date dispărute, iar câteva mii au fost evacuate.

Foarte multe vedete sunt afectate de incendiile devastatoare. Gerard Butler nu este singurul care a rămas fără proprietatea din Malibu. Miley Cyrus și, mai nou, Robin Thicke s-au uitat la imagini cu proprietățile lor făcute scrum. Iar numărul lor riscă să se mărească, a informat thesun.co.uk.

Ultimul a investit 2,4 milioane de dolari în locuința care a ars ca o torță. „Casa nu mai este, dar amintirile puternice au rămas”, a spus Miley Cyrus.

Simon Cowell abia își cumpărase o casă în Malibu

Printre zecile de mii de evacuați se află și alte nume importante din showbiz-ul mondial. Simon Cowell a investit anul trecut 18 milioane de dolari într-o locuință somptuoasă, dar acum s-a văzut nevoit să-și ia bocceluța în spate cu ce putea să ducă și să fugă din calea focului.

Charlie Sheen, Lady Gaga, Kim Kardashian sunt și ele printre persoanele obligate să evacueze zona. În total, deocamdată, sunt 31 de victime, 6.700 de clădiri afectate. Peste 200 de persoane sunt dispărute, iar autoritățile spun că descoperirea identității acestora va dura, fiindcă au găsit, de multe ori, doar oase arse.


Văduva lui Dan Spătaru și-a refăcut viața. La 14 ani de la moartea cântărețului, Sida se afișează cu un bărbat

VIDEO/ Vesta cu semnalizare pentru bicicliști, invenție românească. Luca Știrbăț, un tânăr de 19 ani, vrea să reducă accidentele pe două roți

1.600 de euro câştigă, în medie, un angajat Metrorex. Salariații de la metrou amenință că opresc circulația în subteran, pentru salarii mai mari cu 42%

Close
Închide
  Close