Mergi direct la conținut »
Cea mai cumplită experiență a Juliei Jianu. Prădată de hoți în Gara de Nord
Monden Libertatea > Entertainment > Monden > Cea mai cumplită experiență a Juliei Jianu. Prădată de hoți în Gara de Nord

Cea mai cumplită experiență a Juliei Jianu. Prădată de hoți în Gara de Nord

Cea mai cumplită experiență a Juliei Jianu. Cântăreața a povestit cum a fost prădată de hoți în Gara de Nord.

De Dana Aramă,

Julia Jianu este o cântăreață care este cunoscută publicului din țara noastră încă de pe vremea când făcea parte din trupa de fete Exotic.

Cântăreața, care este foarte mândră de silicoanele ei, a avut parte și de experiență neplăcute de-a lungul anilor.

Despre una dintre acestea a povestit în cadrul unei emisiuni de televiziune.

Cea mai cumplită experiență a Juliei Jianu. „Am plâns o noapte întreagă”

 

Vedeta a mărturisit că hoții nu i-au luat doar banii pe care îi avea la ea, ci și un inel, primul inel pe care i-l dăruise tatăl ei.

„Eram în trupa Exotic şi începuseră spectacolele adevărate, cu bani consistenţi. Ţin minte că mi-am luat banii de la un concert, mi i-am pus în portofel şi era destul de frig afară, eram într-un palton. Nu ştiu cum, am ajuns pe la Gara de Nord, prin zona aceea, care, în perioada respectivă, era destul de periculoasă… Mi-am luat un kilogram de portocale. A avut intuiţia să am grijă la buzunare.

Am fost neatentă doar câteva secunde, iar atunci mi-au furat portofelul. Aveam acolo şi un inel de aur. Primul inel, dăruit de tatăl meu. Pe vremea aia, un inel de aur era ceva!…

Mi-a părut rău şi de bani, pentru că era o sumă foarte consistentă pe vremea aia şi pentru inel… Am văzut când a fugit individul, dar erau mai mulţi şi au dat de la unul la altul portofelul… Ce să zic… Profesionişti de la Gara de Nord! A fost cumplit pentru mine, că am plâns o noapte întreagă”, a explicat Julia Jianu, care nu mai formează un cuplu cu soțul ei, Bogdan.

Close
Închide
  Close