Mergi direct la conținut »
Cel mai bun prieten al lui Kamara vorbește despre divorțul acestuia. "El a luptat un an de zile"
Monden Libertatea > Entertainment > Monden > Cel mai bun prieten al lui Kamara vorbește despre divorțul acestuia. "El a luptat un an de zile"

Cel mai bun prieten al lui Kamara vorbește despre divorțul acestuia. „El a luptat un an de zile”

Cel mai bun prieten al lui Kamara a decis să vorbească despre ce se întâmplă în mariajul acestuia cu Oana.

De Dana Aramă,

Luna trecută s-a aflat că artistul Kamara și soția sa, Oana, au mari probleme în mariaj. Cei doi au împreună cu copil, Leon, care are o formă de paralizie cerebrală.

Despre separarea lui Kamara de partenera sa de viață s-au făcut multe speculații. Cel mai prieten al artistului, Ralflo, a fost invitat în platoul unei emisiuni de televiziune de la Kanal D, unde a făcut dezvăluiri despre  ce s-a petrecut între cei doi.

 „Suntem prieteni de 7 ani, suntem cei mai buni prieteni… Ea i-a zis că iese în oraș și a lăsat-o să plece. Eu m-am dus la el acasă, cu copilul. El a sunat-o și ea a spus că se simte bine și că vrea să mai stea. Eu i-am zis să mergem noi acolo.  

 Am fost acolo și Kamara a stat la masă cu ei de vorbă, 3-4 ore, i-a spus dacă merge acasă și a spus că mai rămâne. El nu a avut de ales, el a încercat să se lupte pentru ea și pentru familia lui. Mi se pare foarte ciudat ce spun oamenii.

El nu are vină, el a luptat, el a luptat un an de zile. El este un tată foarte bun. Are grijă de Leon. În fiecare dimineață îl duce la terapie. Ea a greșit în seara aia”, a declarat Ralflo.


Citește și: Halep a semnat deja cu Nike! Suma pe care noul sponsor al Simonei o plătește fostului lider din tenis


 

 
 
Close
Închide
  Close