Mergi direct la conținut »
Monden Libertatea > Entertainment > Monden

Delia, regina extravaganțelor. Cele mai fistichii ținute purtate de cântăreață la concerte și în emisiuni

Nebunia de culori, inspirația cu care combină accesorii, originalitatea - toate au transformat-o pe Delia într-o regină a extravaganțelor, titlu deținut acum câțiva ani de Loredana.

De Petre Dobrescu,

Cântăreața, o nonconformistă în tot ce face, de la piese la show-uri și emisiuni, apariții mondene și declarații, investește masiv în ținute, în special cele de scenă. Multe le achiziționează de peste hotare, din magazine de nișă. Ori din… magazine de haine pentru bărbați!

De exemplu, într-un sezon “iUmor” a purtat ținute exclusiv… masculine! “Toate hainele sunt de bărbați, doar am adăugat câte un accesoriu”, mărturisea ea la începutul anului.

La preț nu prea se uită Delia când pune ochii pe un obiect vestimentar sau accesoriu și-l vede integrat în show-ul ei. Dovadă stă accesoriul cu pene purtat pe cap la un concert din 2015, pe care a dat echivalentul a 7.000 de lei! “L-am văzut pentru prima oară la Saint Tropez și chiar dacă prețul era de 1.500 de euro, l-am achiziționat”, spunea atunci cântăreața.

Delia, cu accesoriul de 1.500 de euro

Apoi, și-a mai cumpărat 10 asemănătoare, de pe internet, plătind un preț mult mai mic, 100 de euro pe bucată. Un total de 2.5000 de euro cheltuiți pe… pene.

De altfel, vedeta are un buget lunar generos pentru haine și accesorii. Iar acasă, în apartamentul uriaș, întins pe două etaje, pe care a dat 1 milion de euro, are un dressing uriaș, în care sunt stocate toate lucrurile sale.

Fotografii: Dumitru Angelescu, PR

Close
Închide
  Close