Nicolae Voiculeț a susținut un mini-concert de Sfântul Nicolae, în cadrul căruia a dedicat o piesă memoriei Regelui Mihai I al României.

Nicolae Voiculeț, concert în memoria Regelui Mihai.Icon photoVEZI GALERIA  FOTOPOZA 1 / 6

FOTO: Dumitru Angelescu

Nicolae Voiculeț a cântat de 1 decembrie , la metrou Unirii

Celebrul naist Nicolae Voiculeț, care a uimit o țară întreagă de 1 Decembrie, când a cântat alături de un simplu muzicant ambulant în pasajul stației de metrou Unirii, a povestit pentru Libertatea de ce s-a oprit să cânte, care a fost reacția publicului dar și a “colegului de scenă”.

::placeholdeR–>

“Mergeam spre repetiție și, în acest oraș, ca în orice metropolă, e bine să mai mergi și printre oameni, cu metroul. Când mergeam spre ieșire, aud un sunet și apropiindu-mă îmi dau seama că e un acordeon și intona Imnul României. E piesa mea favorită și îl cant cu fiecare ocazie. I-am zis Stai puțin, să cântăm amândoi! S-a speriat la început, a crezut că sunt de la Fisc …sau de undeva. Când am scos naiul l-am văzut că s-a liniștit”, povestește, amuzat, naistul. Oamenii s-au oprit să îl asculte și l-au aplaudat la final, încântați de momentul live din pasaj. Unii s-au dovedit mai generoși când au văzut duetul inedit, primul care a dat bani fiind chiar un tânăr cu o chitară în spate. Nicolae Voiculeț spune că astfel de momente nu ar trebui să fie excepții, întrucât harul cu care sunt înzestrați artiștii e pentru public.

Google News Urmărește-ne pe Google News